11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    A 3 mod közül én is azt gondolom a SB-t megcsinálhatná a gazsi úgy,hogy ne lehessen belenyúl semmi módon,hogy könnyebb legyen bárkinekis növényzet jivétel meg ,stb!
    Mikor bejötta SB nagyon teteszett(full graf) ,de szinte mindig kilőttek már komolyan már azt mondtam ennyire .al.asz nem lehetek,miután rájöttem,h a graf. beállításokban van 1 grass in optic nevezetű opció leesett,mig én a nagy dzsindzsában próbálkoztam célozni bekapcsolva ezzel az opcióval .zart se láttam mig az ellen ezt kikapcsolva simán látott! Mondjuk a sok update során láttam h ezt az opciót ki is szedte a gazsi!AB-t,RB-t azt mondom variálja aki akarja! Az SB-ben meg semmi ilyen lehetőség ne legyen ,h bármit is kikapcsolhatsz! Igy minden játékos rétegnek ki lenne elégítve az igénye! Aki csak 1 kis lájtos játszogatásra vágyik annak ott az AB,RB! Aki meg komolyabban szeretné annak meg ott volna a fix beállításos SB! Ennyi!