11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    előbb utóbb majd te is hagyod a picsába az egészet és vagy ott hagyod a francba az egész játékot vagy kikapcsolsz fűt/fát stb és ULQ beállítások mellet játszol tovább, én már rég beleuntam abba a várakozásba hogy ganijj majd megmozdítsa valamikor a hátsóját és intézkedjen ezzel az ügyel kapcsolatban.

én már régen kikapcsoltam a "bokrokat/növényzetet" a játékban és nem azért mert hüde mekkora szemétláda vagyok hanem mert egyszerűen semmi kedvem nincs eleve vesztes helyzetből indulni, a legröhejesebb helyzet amit eddig láttam az a normndia pályán volt, 6 darab tigris volt a hangár mögött fedezékbe szorítva mert az ULQ ellenfél fél pillanat alatt felsprintelt a pálya bal oldalán levő dombra és szépen sorban ki is lőttek mindenkit aki kidugta az orrát a fedezékből vagy épp újra spawnolt.....

sajnálom de az az időszak már véget ért mikor mosollyal a száján az ember játszik egy jóízűt RB vagy SB modban full grafikán, gajjob nem cselekedet időben e-téren és a drágalátos játékosok könyörtelenül ki is használták ezt a hibáját/hátrányát a játéknak.

most jelenleg ott tartunk hogy új játékosok nincsenek SB modban, ellőbb utóbb pedig a profik is beleunnak a játékba ilyen olyan okból kifolyólag....