Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezt el kell mesélnem.
Gyermekem ma tesztelgette a tankos részt. Próbálgatta teszt környezetben az irányítást, a lövést, stb. Nagyon bejött neki a fák kidöntése. Vendégek voltak, és hogyhogynem magára maradt, mert bement vízbe a teszt pályán és elsüllyedt. Mit csinál? Olvasni nem tud, de a piros gombra rákattintott, és hopp, bement a csatába. Ahogy figyeltem a végén az összegzést, mondom 1256 pont. Mi a fene. Ahogy láttam kb. semmit sem csinált, ki se mozdult a kezdőhelyről, de a T-10-el amivel bement, a játék legvégéig életben maradt, és valahogy kilőtt két tankot a spawn pont körül. Az utolsót pont láttam, akkor jöttem be, és egy coelian volt. :) Ez volt élete első játéka. Online dolgokkal eddig max. a Traffban nyomult, de ugye az más fajta játék. Nem egy nagy számítógép-konzol őrült.
Egyébként először megijedtem, hogy úristen, kilőtt több sajátot, aztán bannolnak egy ilyen hülyeség miatt, de nem tett ilyet. Ja, még csak hat éves ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.04. 20:55:40