37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #24629 ne kezdjétek már itt is..... épp elég hogy a biztpol topik szét van ba**va. -
bgabor911 #24628 Remélem hogy ez nem valami überbéna világpolitikai utalás volt részedről a tetű oroszok védelmében. -
Valaki szar játékot csinál, valaki pedig orvosokat bombáz. -
bgabor911 #24626 Jól van, látom a Panther A- Tiger II P eventbe mától sikeresen bekerült az IS-2 mod44, a remek kis hidegháborús lőszerével. Ez is használhatatlan lett.
Komolyan, a War Thunder jelenleg a legsötétebb korszakát éli, teljesen használhatatlan mind a földi, mind a légi rész. Gaijin persze nem tudja hogy tömeges játékoselvándorlással néz szembe.
Megéltem már ezt a pillanatot a World of Tanksnél is, amikor annyira szar lett a játék, hogy a profik végleg otthagyták.
War Thundernél ez a pillanat most következett el. Pedig micsoda játék volt ez másfél évvel ezelőtt, mekkora lehetőségekkel! Nagyon nagy kár érte! Legközelebb mondjuk olyan MMO-t ba már nem fogok bele, amit oroszok fejlesztenek, egyszerűen képtelenek reálisra megcsinálni az orosz-német gépek egyensúlyát megcsinálni az ismert egyedi történelemértelmezésük miatt. Mekkora férgek! -
gstup #24625 Egyszer már leírtam.De akkor még egyszer megteszem.Akinél hardver függő annál természetesen nagyon sajnálom hogy nem tud és nem fog tudni a szép grafikában gyönyörködni.Viszont aki megtehetné hogy magasabb beállításokkal játszon azoknál nem tudom elfogadni hogy low grafikán használják a játékot.És amiatt hogy helyzeti előnybe kerüljenek másokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.05. 19:36:04 -
Brenor #24624 15, vagy 10. Teljesen mindegy, az már ígyis-úgyis diafilm XD -
nekem speciel 15 fps -em van.. :) én örülök, hogy a patch után 10 lesz, tényleg.. annyira faszaa..

Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.10.05. 19:14:05 -
szard már le :D élvezd a grafikát! :P -
gstup #24621 Még több segítség a low grafikával játszóknak...
-
VÁÁóó :) még szebb lesz a gém ULQ-n :) -
A repcsiknél és megcsinálhatnák azt hogy ott törjön ahol eltalálják.
pl. ha az orrát találják el egy B17-esnek akkor szakadjon le az orra ( ͡° ͜ʖ ͡°) -
Brenor #24618 [Fejlesztői Napló] Dagor 4.0 Játékmotor -
Már csak a végére értem be, nagyon kikaptak, de valamit kellett csinálnia, találatok, assistok, mert két kill mondjuk 650 pont, emellé még ugyanennyit szerintem nem lehet összeszedni csak úgy, hogy bent vagy, bár passzív sosem voltam még. Minden esetre csinálok neki egy accountot és ott gyakorolhat. :)
Ja, és balkezes a srác. :) Az én jobbkezes egeremmel játszott bal kezéhez rakva. -
Fordítva szokták, te töltesz felfelé valamit a lényeg, hogy terólad az adatok késve érkeznek a szerver felé míg te mindent valós időben látsz.
-
Luciferkee #24615 Most már tényleg nemtudom, hogy mit csinálok rosszul.
Telibevert fuel tank, még csak ki sem gyulladt:
Kep
Mégegy eset, semmi baja nem lett:
kep
Később egyetlen egy repesz eltalálja az én fuel tankomat, bumm:
kep
Szintén egy repesz eltalál:
kep
Értetlen számomra az egész. -
foxbat88fx #24614 rosszul olvashattad a kommentemet mert MEGVAN :D jó ideje megvan már.... de azóta sem mentem vele XD -
kissssss #24613 ha lesz megint rá valamilyen event akkor mindenképp szerezd be, hidd el nem fogod megbánni :) -
Luciferkee #24612 Ügyes, de gondolom az RNG is dolgozott erőteljesen :) -
foxbat88fx #24611 jobban nyomja mint pár 20 éves agyhalott :D -
Ezt el kell mesélnem.
Gyermekem ma tesztelgette a tankos részt. Próbálgatta teszt környezetben az irányítást, a lövést, stb. Nagyon bejött neki a fák kidöntése. Vendégek voltak, és hogyhogynem magára maradt, mert bement vízbe a teszt pályán és elsüllyedt. Mit csinál? Olvasni nem tud, de a piros gombra rákattintott, és hopp, bement a csatába. Ahogy figyeltem a végén az összegzést, mondom 1256 pont. Mi a fene. Ahogy láttam kb. semmit sem csinált, ki se mozdult a kezdőhelyről, de a T-10-el amivel bement, a játék legvégéig életben maradt, és valahogy kilőtt két tankot a spawn pont körül. Az utolsót pont láttam, akkor jöttem be, és egy coelian volt. :) Ez volt élete első játéka. Online dolgokkal eddig max. a Traffban nyomult, de ugye az más fajta játék. Nem egy nagy számítógép-konzol őrült.
Egyébként először megijedtem, hogy úristen, kilőtt több sajátot, aztán bannolnak egy ilyen hülyeség miatt, de nem tett ilyet. Ja, még csak hat éves ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.04. 20:55:40 -
foxbat88fx #24609 nem mentem még a P-39N-0-val :D:D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.04. 19:47:25 -
kissssss #24608 tegnap nekem volt egy 10%(20kör) és egy 15%(10kör) Rp boosterem na ezt mind lejátszottam és éjfél után sikerült összekaparni egy győzelmet(a többi lejátszott csata mind lose lett), a mai nap délutánja is ráment erre a 2 győzelemre.... a kettő darab prém he112-vel mindig felrakott br3.3 meccsekbe ami még nem is lett volna probléma, a gond a csapattal volt komolyan mondom a kutyám macskám jobban repülne mint egynéhány ember
, azért ezen a low tier szinten már illendő lenne megtanulni néhány alap dolgot a repülőgépekkel kapcsolatban.
P-39N-0 (SU) asszem ezt eddig csak egyszer lehetett megszerezni faszbukos nyereményjátékon(úgy emelkedik mint egy űrrakéta kilövéskor
)
-
foxbat88fx #24607 nem 3 győzelemért hanem 3 győzelemért amiben első vagy :D
nem tudom mennyit nyom egy account árán egy ilyen kis repcsi
gondolom P-39N-0 (SU) többet nyom :D ott van még Lagg-3-23, Zhukovsky I-153-M62, He-122 B2/U2, P-26A-34, DB-7, Boomerang Mk. II
kár, h nem tankból van ennyim :( -
kissssss #24606 nagy nehezen de csak meg lett a gumikacsa , nem hittem volna hogy 2 napot kell szenvedi 3 győzelemért. -
Sherman Firefly confirmed
-
Ajánlom a Counter Strike Global Offensive nevű játékot! :)
Én egy ideje azon függök, de ha jön a Dagor Engine 4.0 akkor talán visszanézek erre a játékra. -
foxbat88fx #24603 BF-110 :D azzal elég szépen lehet darálni..... -
kissssss #24602 azért mert én nem nagyon feküdtem rá a német gépek húzására, bf109E1 meg a ju88-ig jutottam, én régebben brit meg japán repülök fejlesztését kezdem el azoknál mozgok "otthonosan".
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.10.04. 01:52:03 -
Szpecnyaz #24601 Nem értem miért azzal a vacakkal próbálod, amikor a németek tele vannak gusztustalanul erős gépekkel, a heinkel felett egészen 6.0-ig. -
Én ma jutottam el odáig, hogy meg lett az utolsó gép is (mármint tank, a repcsikkel totál kész vagyok) és már csak a M60-Leo-T54x2,Su12254 kombot kell kimaxolni.
Hacsak nem jönnek gyorsan a brit tankok, én max. klán 6.7ért lépek majd fel ha lejár a prém. -
Dewri #24599 Fura, hogy én (meg mások is) már tavaly valamikor kisírtam magam az ilyenek miatt (és abba is hagytam a francba az egészet...). Ti meg csak most jutottatok el a felismerésig... Eddig jól ment vagy mi?? A wot is ilyen, ott is már vagy másfél éve kifejtettem a problémákat, amikkel most van tele másoktól a fórum... Az új AW, ami még ki se nyitott, csak a 2 napos stressz-teszt volt, én már látom mi a helyzet, egy wot 2 az egész, ennek megfelelő színvonallal és csatákkal. Borítékolom, hogy legkésőbb fél éven belül ezzel lesz tele ott is a fórum, mert most még valamiért mindenkinek tetszik... A warships-ben pedig 250 csata után jutottam el addig, hogy undorodom, ha arra gondolok, hogy be kéne menni, a wotban ez még olyan 6ezer csatánál jött ki, ebből látszik, hogy fejlődik a wargaming is...
Úgy látszik, hogy én fél/egy évvel hamarabb kiborulok a szarságokon, másoknak sokkal több a türelme...:) De legalább mindenhol kibírtam, hogy nem fizettem érte, ez vigasztal...:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.03. 19:46:50 -
Dewri #24598 Nyolcadikán nyit. Addig menj át a wotra, hogy felkészülj rá, mert teljesen ugyanolyan a játékmenet/élmény... -
kissssss #24597 már 4 rohadt órája szenvedek a low tier német gépekkel de képtelenség nyerni velük, főleg úgy hogyha az ellenfélnél csak mig/ lagg repülő tankok vannak.
nagy kár hogy ez a he-112/b-0 ennyire alul fegyverzet. -
küldtem privátot..
-
Max_Andaxin #24595 ....Te arra számítasz,hogy el tudod adni?
-
foxbat88fx #24594 én csak azért szereztem meg, hogyha majd eladom az accountomat akkor többet kérhessek érte 100 forinttal
-
kissssss #24593 ahh... kellene ez a repcsi.... de ugyanakkor semmi kedvem nincs játszani.... úgy látszik kényszerítenem kell magamat.
-
foxbat88fx #24592 ó hogy nem tudnak prém tankot adni.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.10.03. 12:38:51 -
Stefan99 #24591 A Ferdi addig volt jó, amíg szemből nem nagyon lehetett átlőni.(csak ha magasabban volt az ellenfél) Amióta ez megváltozott, csak a sok hátránya maradt, nem éri meg vele küszködni. Akkor inkább már egy tank, aminek van forgatható tornya. -
Max_Andaxin #24590 Hmmmm....na ez érdekes....ebben lehet valami. Köszi.