War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Hát nem szuper az egész?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Meg a másik tökéletes ötletük amikor bevezették a mapokra a botokat. Még mindig ugyanúgy felmásznak bárhova mint a CBT-ben de akkor legalább ha kilőttük őket kaptunk RP-t. Most meg az van hogyha kilőjük őket nagyjából 10RP-t kapunk rá meccs végén. Most könyörgöm minek vannak bent ha semmit sem kapunk azért ha kilőjjük őket? Amikor ők persze ki tudnak lőni... Nem egyszer volt hogy megyek valami nagy újratöltésű tankkal, látok egy botot, gondolom nem tud kilőni ezért nem kockáztatom azzal az életem hogy ellövöm magam és utána épp felbukkan egy enemy, de nállam nem így működik: a BOT vígan egylövésez engem frontból a legerősebb pontomra célozva....
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.05.21. 11:52:05
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Initially we will be setting the limits to:
1. 3 Games will "credit" you with a 7 consecutive day period where you can post.
2. 15 Games will "credit" you with unlimited access for that calendar month.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"ULTIMATE DAMAGE MODEL": óóóóóó😄
tessék csámcsognivaló fb-ról 😊
CRAFT! RIDE! DESTROY! Gaijin Entertainment and Targem Games announce Crossout, a new team based multiplayer vehicle combat game. Crossout tests players’ creativity in building, upgrading and customizing deadly armored vehicles to destroy enemies in open player vs player combat. #crossout
Beta testing starts this summer: http://crossout.net/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

jah pl: mostani agymenésük az volt hogy hiv fórumra is csak akkor írhat az ember ha kötelezően játszott már 3 kört egy hónapban, a legújabb pedig hogy most már a nevedet se változtathatod meg akkor amikor akarod mert már ez is korlátozva lett.
következő mi lesz? hetente 2 alkalommal be kell logolni vagy instant profil törlés? 😄DD
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
én már ott tartok hogy nekem az inventory-m már dugig van wagerekel és talán ha 2 hónaponként egyet beaktiválok akkor már sokat mondtam 😊 ge wagerböl is van vagy 3 darab de már semmi késztetést nem érzek arra hogy beaktiváljam, árkádal is csak akkor játszottam mikor volt valamilyen prémgépes event, most hogy ez megváltozott én még kevesebbet fogok játszani.
1.Golden wager, természetesen 3 vereség zsinórban, természetesen nem tudnak bázist foglalni, minek is.
2. A nyomi battle trophy-k meg folyton aprópénzzel szúrják ki a szemem, akkor inkább már ne is adna semmit.
3. Ha repülőt hívok, állandóan egy kósza golyótól szétb*szódik a gép(történhetett valami, mert eddig nem ezt tapasztaltam), állandóan picsányi közelségre rakja az ellen vadászát/vadászait aztán akkor hajrá. Hát kösz.
4. Nem tudok arty támogatást hívni, mert sokszor nem engedi. Valami bug lehet.
5. A büdös pokolcicákon minden átmegy. Van egy tippem, mi történne, ha egy ~50 kilós lövedéket bekapna... hát kurvára nem az ami a játékban.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.20. 15:32:20
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.20. 13:06:03
Mehet vissza Closed Alphába ez az egész szar.
de nem az részemről ennyi volt, én többen nem fogok használni heat lőszert egyik nemzetnél se az már fix.
ekkora szopást bazdmeg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB