11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Dewri
    Fura, hogy én (meg mások is) már tavaly valamikor kisírtam magam az ilyenek miatt (és abba is hagytam a francba az egészet...). Ti meg csak most jutottatok el a felismerésig... Eddig jól ment vagy mi?? A wot is ilyen, ott is már vagy másfél éve kifejtettem a problémákat, amikkel most van tele másoktól a fórum... Az új AW, ami még ki se nyitott, csak a 2 napos stressz-teszt volt, én már látom mi a helyzet, egy wot 2 az egész, ennek megfelelő színvonallal és csatákkal. Borítékolom, hogy legkésőbb fél éven belül ezzel lesz tele ott is a fórum, mert most még valamiért mindenkinek tetszik... A warships-ben pedig 250 csata után jutottam el addig, hogy undorodom, ha arra gondolok, hogy be kéne menni, a wotban ez még olyan 6ezer csatánál jött ki, ebből látszik, hogy fejlődik a wargaming is...

Úgy látszik, hogy én fél/egy évvel hamarabb kiborulok a szarságokon, másoknak sokkal több a türelme...:) De legalább mindenhol kibírtam, hogy nem fizettem érte, ez vigasztal...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.10.03. 19:46:50