11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát ezen nem fogunk összeveszni! Ha azt mondod így érzed akkor így is van, ha tényként közlöd akkor azzal lehetne vitába szállni!
    Az új BR nem kedvezett a németeknek ez rendben van de azért nem félteném őket így 2 délelött BR7,7 után... Továbbra is előfordul hogy a németek radíroznak le egy orosz amcsi vegyes csapatot, meg ennek az ellenkezője is. Most az arányokat hagyjuk, nem számoltam ki nyílván. :)
    Szerintem a saját szintjén a legdurvább a T-34-100 sokkal inkább OP mint akár a kis T-34-ek akár az IS-2 vagy akár a T-54. Ezek is nagyon jók nagyon hatásosak és nagyon jól lehet velük játszani, mielött valaki azzal vádolna hogy kicsinyíteni próbálom az érdemeiket!:D Egyébként csak ellenfélként futottam össze vele, de az azért elég durva amit azok művelnek a pályán.
    Azt hogy jobban állnak arra érted hogy több a top harckocsijuk? Az IS-3-al együtt 6 top tier ha jól számolom. Az amcsiknál németeknél meg 2-2 talán? Mert akkor így igaz! Bár szerintem amcsi oldalon a T-32 is lehetne top tier, bár engem ott se zavar ahol most van! Ha viszont az egyes típusokat hasonlítjuk össze akkor nem ennyire egyértelmű a dolog, viszont erről megint kár vitázni. Mindenkinek másik jön be. Szerintem minimum egy szinten van a 3 top med! Talán az M-60 egy hajszálnyival "kiemelkedik".
    Leo-t milyen lőszerrel használod egyébként? HEATFS esetleg, ha igen akkor hol lövöd vele a harckocsikat? Mármint nyílván nem lánctalpat, mert ott hatástalan. Hanem hogy próbálsz vele lőszert lőni vagy mind1? Csakmert nekem botrányos volt amíg használtam. A legrosszabb lőszer a játékban a T54 ZBK-5öse, teljesen kiszámíthatatlan!