11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem ha nem is olyan nagyon, de egy kicsit lejt a pálya orosz oldal fele a játékban. Én így érzem :) Mikor német tankokkal végeztem és kezdtem az oroszt, akkor tűnt ez fel arcade-ban. T-34 az például eszement volt, de is2-nél is érezhető volt valami, mert amibe lőttem annak vége volt egy lövéstől, KT-nél ez sokszor nem volt, persze mondjuk gyorsabban is tölt és jobb a páncélja. Fenntartom, hogy csak beképzelem az egészet :D Az viszont vitathatatlan, hogy az oroszok jobban állnak rank V-ben, messze jobban mint a németek és amcsik. Ettől függetlenül viszont én német tankokkal élvezem a legjobban a rank V-ös játékot(Jagdtiger,Leo 1, Coelian). Mióta bejött a Leopard, azóta meg még jobban, végre a T-54ek is hullanak egy lövésből :D Ez az új BR változás viszont a német tankoknak tesz kicsit be.

Egyébként most megnéztem a győzelmi arányomat a 3 legtöbb csatát játszott tankommal mind3 nemzetnél és kiderült hogy az amcsi az 1. , orosz 2. (egy kicsivel) és német a 3. :D Érzésre is elég durván ment a perzsával és M36-tal, miután meglett rájuk az M82-es lőszer, mintha csillagrombolóba ültem volna :D American bias!!!
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.09.29. 19:54:25