Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #24502 Hát véleményem szerint br6,7-et szétbarmolták teljesen. Imádtam ott játszani, mindhárom nemzetnél a legjobb tankok ott voltak, de most hogy a régi t8-as szörnyek ott vannak egyáltalán nem élvezem. P2-utolsó moduljait húzom de szégyen, nem szégyen, azon a br-en ma még nem nyertem.. Lehet mondani, hogy tanuljak meg játszani, de előtte jól ment itt a játék, 70% fölött volt wr-em (amit még a 8.0-ás P2 20%-áról tornáztam fel, ezért is mondtam, hogy ott a németek szerintem op-ok voltak), de most túllőtek a célon, mostanra 63%-ra sökkent és tovább fog zuhanni. Majdnem minden csatában T10 szedett ki, valahogy nem érzem azt, hogy nagyon sok esélyem lenne ellene...
Jó hír a másik oldalról, Is4 még minidg brutál (nem sok csatám van vele, de tartom a 90% föléött wr-t
), kíváncsiam várom a T10-et, bár oroszokkal ritkán játszom így az sem ma lesz meg.