11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Nem tudom ez mikori sztori. Lassan egy éve játszom ilyennel egyenlőre nem találkoztam. Azt hogy ezt a leszarom dolgot megunták teljesen át tudom érezni! Rengeteg olyan dolog van amitől az eszméletvesztéses rosszúllét kerülget. Egyenlőre tartom magam, mert amikor már ott vagyok hogy delete akkor hirtelen megyek egy 10 killes kört bármelyik oldallal! Érdekes módon mindig az utolsó pillanatban történik ez!:D Nekem pl ebből van nagyon elegem. Hogy egyik nap azt csinálok meg a csatatéren amit én akarok. Minden 1-2 lövés szinte sérthetetlen vagyok, bárkit meglepek. Másnap meg 4,5 kilóméterről egylövésez egy ai pz3. (Nyilván ez enyhe túlzás, kérem úgy kezelni)
    Tehát ez az esetlegesség meg hogy óráról órára változik a "hadi szerencse".