Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24455 Tudod mit, Igazad van!
Fogalmam sincs miről beszélek, mert nem olvasok vissza, és csak a frissekre reagálok....3-4 nappal ezelőtt még állt a fórum, mert senki nem írt semmit. Jött a patch és most megint minden kezdődik előről. Az oroszok OP-k, a Németek "szándékosan" le vannak gyenígtve stb.
Arra akkor emlékeztess már, hogy melyik az a BR. ahol gond van a németekkel??? Sim csatákban? Lehet, hogy 3-4 BR környékén nem egyszerű velük játszani. Dehát nem csoda, hogy a rövid csövű PZ III meg PZ VI-ek nem bírnak a T-34-ekkel....Na bumm. De ez annak idején is így volt. Érdekes a PZ VI-F2-vel már játszahtó ajáték. Annak ellenére hogy "állítólag" az is OP (volt) a saját BR-jében, én csak minimális csatát mentem vele, mert nekem a PZ III M sőt a J is sokkal jobban bejött. De egy PZ IV+PZ III M páros igen jól tudott operálni. Bár hozzáteszem ez régen volt.
A Legendás Tigris I H....hát....a saját BR-ben szerintem az is OP....volt csata, hogy huszonegynehány lövésnyom volt a tankom elején. De ha magasabb BR-be rak...akkor már szenvedős.
Én nem tudom akkor a hozzád hasonlóan gondolkodó játékosoknak mi lenne a jó MM??? Írd már le légyszíves. De azért az Te sem gondolod komolyan, hogy éleképes lenne, a játék, ha csak és kizárólag azonos BR-ű tankok mennének egymás ellen.
Én arra is kívánics lennék, hogy egy 5 MAUS és 10 LEO I-es német csapat lellen kiállított 5 T-10 és 10 T54-felállásból melyik csapat jonne ki győztesen, de ilyen sohasem lesz. Főleg az új BR változások miatt.
Ez a fair küzdelem....ne álmodozz már!
Nem is kell fair küzdelem, ha van egy jó csapat. Inkább ezzel van a gond, hogy a csaták 98%-ban olyanokat rak össze az MM-akik mennek a maguk feje után. Pedig lehet, hogy egy papíron gyengébb tankokkal összerakott csapat simán nyerhete. Sőmt amíg leszenek olyan gyenge elmélyűek akiknek az a heppje, hogy kezdés után rögtön kiszed 2-3 tankot, de ha nem is kiszed, kilövi a legénységet vagy pár modult....akkor miről beszélünk? FAIR PLAY mi?