Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24452 Ha a legelső ZegiNorbinak írt válaszomra gondolsz! Akkor nem tudom hogy abban milyen stílusbeli gondok akadtak? Talán hogy ellent mertem mondani ezen a fórumon a többségnek? Akik szerint az sem fair hogyha a T-54 is kap olyan lőszert mint az ellenfelek? Vagy hogy az eredeti bejegyzésben az szerepel hogy a német tankok általánosságban szarok, és erre válaszolok hogy nem olyan biztos az?
Itt igen is vannak olyan hangok amik azt mondják hogy a német oldal belefullad a sorozatos szándékos gyengítésbe! Erre írtam hogy ez így nem igaz! Erre te azt válaszoltad hogy de igen mert BR 3.0-n felborult a balance! Letudnám ellenőrizni és lehet hogy én is ezt látnám! De mint mondtam nem megyek le addig!
Leírtam azt is hogy van egy rakat dolog ami szerintem is durva a német oldallal szemben, de ettől függetlenül nem mondanám hogy direkt vagy véletlenül ők a sorosak a szopóágon amióta a játék elindult!
Neked nem tetszett a stílus amit előadtam, rendben! De amióta itt vagyok a fórumon majdnem minden héten ezt kell olvasni hogy a szar orosz vasak meg OP oroszok meg orosz bia! Rendkívül életszerű beleölni munkaórák százait meg jelentős pénzösszeget abba hogy lefejlesszek egy ágat amivel aztán senki nem akar majd játszani mert direkt lerontottam vagy teljesen vagy egyes részeit. De ha már így alakult így is hagyom hadd idegeskedjenek a playerek. Pont az általatok hiányolt balance-ot próbálják meg a BR rendszerrel valamennyire megteremteni több kevesebb sikerrel!