11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Egyébként ezzel így teljesen egyet tudok érteni! Volt egy elképzelés aztán szépen lassan háttérbe szorult! Folyton változtak a priorítások. Azt is eltudom képzelni hogy a nagy többség a forumokon akár nagyon minimális szinten befolyásolta a dolgokat. Valaki írta itt nekem hogy a sírás miatt kezdtek el egyre többet bírni a tankok, nem tudom mennyire igaz. De mindenesetre nem lepődnék meg rajta. A simulatort teljesen elsorvasztották. Hallottam ilyet hogy az érdeklődés hiánya miatt. BR 8.0 realisticben sokszor 5-10 perceket kellett várni mire csatába rakott, úgy hogy akkor még be volt kapcsolva hogy bármilyen csatába berakhat. Most berakták őket kisebb BR-be most ugyanúgy vannak időszakok amikor fél óráig nem talál csatát.
    Úgy látszik erre van igény, az egyre többet kibíró harckocsikra, az árkád módra, a kis pályákra ahol unreal tournament szerű játékmenetek vannak csak tankokkal. A fórumokon szerintem a játékosok kisebb része ír csak. A nagyátlagnak tökéletesen megfelel hogy célkereszt van és pörög a játékmenet. Sokan nem akarnak fél órás csatákat ahol neked kell észrevenni az ellenfelet és még távolságot is kell becsülni. Úgyhogy szerintem egyre inkább eltolódik majd ebbe az irányba mert így több embert foghatnak meg!
    Elég ha azt nézi az ember hogy hányan wotoznak és ehhez képest hányan WT-znek.