Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #24446 Baromi jó olvasni a hozzászólásaidat "pajtás" de kezdek elveszni.. Mire nem tanított meg engem az élet? Arra azért igen, hogy ha fórumozok akkor érdemes elolvasni a korábbi posztokat és nem csak az utolsóra reagálni. Mindkét hozzászólásodból kiderült, hogy nem vagy képben arról miről is van itt szó. Elkerülte a figyelmed, hogy az egész vita abból indult ki, hogy valaki szóvá tette, hogy németek megint szívni fognak a patch miatt, Molot meg eléggé lekezelő stílusban állította az ellenkezőjét. Én erre reagáltam, hogy igazából a játékosok leginkább fair küzdelmet akarnak, mert volt jó pár alkalom amikor Gajin tudatosan vagy sem, de ellehetetlenítette adott tiereken a játékot német tankokkal. Nem teljes német ágról volt szó, és hogy éppen mi volt rossz, vagy jó, az mindig változott. Erre én hoztam pár példát, amit még lehetne bővíteni, de a lényeg az volt, hogy ezek legtöbbje olyan mértékben torzította az erőviszonyokat, hogy német oldalon alig volt játékos.
Ezek voltak a tények, nagyjából erről volt szó, erre jössz, beszólsz hogy mennyire nincs igazam, mert te mentél pár napja németek ellen 6.7br-en és szerinted semmi gond velük. Erről pont nem beszélt senki, nem is állítottam, hogy gond lenne, mellesleg én voltam az aki azt mondta, hogy azon a szinten a németek inkább op.-ok..
Picsogni sem picsogtam, hogy ez vagy azt szeretném, a balansz téma is azért került szóba, mert a játékosbázis növekedésének jót tenne, ha nem lennének előnytelen küzdelmek, és ez nem csak az én, hanem a Gajin érdeke is lenne, mert anno ez volt az egyik ok, amiért tömegesen léptek le a játékosok. Én voltam az a hülye, aki akkor is német vasakat húzta magas tierben amikor a nap végi 10%-os wr-nek örültél.. Szóval nem én vagyok az, aki rinyál minden szaron, de ha látom valaki olyat állít ami nem teljesen fedi a valóságot akkor arra reagálok ha éppen van időm. Mellesleg ha Molot nem abban a stílusban válaszolt volna, és a végén nem forgatja ki a mondandómat akkor már rég le lenne zárva a téma, de részemről ennyi volt ebben. Aki akarta megértette, aki nem, az nem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 12:44:36