Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24433 Figyu pajtás!
Először is: Mindhárom nemzettel eljutottam Tier 4 ig!!! Jópár csatát játszottam mindegyik ágon. Német Pz III-ak és IV-k is használhatóak, csak TUDNI KELL HASZNÁLNI!!!!! A 6.7-es BR, most nehéz lett, de nem játszahatlan. Csak új taktikákat kell kitalálni, az egyes nemhetekhez.
Másodszor meg. A legalapvetőbb dolog. SEMMIVEL SEM KÖTELEZŐ JÁTSZANI. Gondolom neked sem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy üljél le a gép elé és játszál. Ha viszont már játszol egy játékot - teljesen mindegy milyen az - akkor az olyan amilyen. Lehet itt picsogni, HOGY "de jó lenne ha így meg úgy lenne"....meg "ezt meg azt" kéne csinálni.....Neked - nektek - a "ballance" mint valami bűvös varázsszó - lenne fontos. A Gazsinak nem, vagy ők egész máshogy képzelik. Ők hírdették, hogy "realszkikus játékot csinálnak nem??? A Gazsi ezt tálalja neked, vagy "megeszed" vagy álj fel az asztaltól, Te is mint az a rengeteg játékos! És ha majd nem lesz senki aki játszik már a becses kis játékukkal?( az az Ő bajuk lesz....akkor elégedett leszel? Te írod, ez csak egy játék! Ebből kell kihozni amit lehet, és nem sírni, hogy miért nem ilyen meg olyan. Látom téged az élet még nem tanított meg sok dologra.
Nem modtom és nem is mondtam soha, hogy ez így rendben vagy ahogy van, de jelenleg 2015-09.25-én ez van. Vannak napok mikor én is tépem a hajam.... Ne játszál! Nem kötelező.
Az meg, hogy olyan mondjon véleményet aki játszik is vele, én is osztom. És nem is azt szándékoztam sugallni, hogy a KT II-H egy legyőzhetetlen tank. Azt írtam, hogy az M26-ban űlve, szemből nagyon nehéz kilőni. Nyíván - akik játszanak vele máshogy látják -, de ez szerintem minden egyes tankra igaz a játékban. Más vele és más ellene játszani. De a taganp és a tagnapelőtt önmagáért beszél....SZÁMOMRA!