11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert

Látom te is csak írsz, de az értő olvasás már nem megy. Ügyes vagy, hogy felhoztad német oldalon op-nak azt a br-t amivel az ég világon semmi probléma nem volt, és ezt nem egyszer elmondtam én is a fórumon, még azokkal is vitába száltam akik azt álították, hogy a német 6.7BR használhatatlan. Azt meg abszolút nem értem, hogy minek hozzátok fel állndóan, hogy mi volt anno a háborúban és hogy ott sem volt fair küzdelem. Ez még mindig csak egy játék és pvp játék(és nem szimulátor), amiben a balansz fontos lenne, mert az emberek nem fognak sem játszani vele, sem fizetni azért, ha pusztán a tank választás miatt hátrányba kerül a másik ellen. Mellesleg ezt észre is lehet venni a játékosszámon. Ha szerinted az rendben van, hogy az orosz oldal dupla respawnal ment akkor legyen úgy, de a nyakamat teszem rá, hogy amikor ez így működött akkor te nem játszottál német tankokkal. Meg lehetett nézni, hogy mennyi játékos várakozott német és mennyi orosz oldalon és hogy hogy fogyott hétről hétre a játékos szám. A Leo1 is mindig előjön mint a német megváltó top tierben, biztos jó tank, és jól működik, de ezt is már többször, többen elmondták, hogy ha kilőnek belőle nézd már meg, hogy mit tudsz bevinni a csatába, és nézd meg, hogy mit tudnak az oroszok. Igen most jöhet az, hogy ha nem volt más akkor mégis mit tegyenek be, hát oldja meg Gajin. Ha behozta a háború utáni orosz tankokat akkor oldja meg, hogy legyen nekik méltó ellenfele a többi nemzetnél. Az, hogy patch után KT-vel, P2-vel megint mehetek az összes T-54 variáns és top heavy ellen engem nem vígasztal, olyan ezekkel a tankokkal a top orosz vasak ellen menni mint sajtreszelővel farkat verni.... Jó lenne ha végre olyan is nyiletkozna aki próbálta, nem pedig azt látta orosz vagy usa vasban ülve, hogy mekkora jók a németek. És, hogy érthető legyen mert látom eddig nem jött át, soha nem a globális német ágról állítottam, hogy fos, hanem mindig voltak bizonyos br szintek, ahol kritikán alul teljesítettek.