11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Tyűűű látom megint forr a levegő itt a fórumon.
    Ez a Br változás szerintem sem érte el a kívánt pozitív hatást inkább.....
    A Német tankok gyengék???
    Tegnap és tegnapelőtt Amcsi+Orosz VS. Német realisztik csatákat mentünk szaksztársamma. Én M26-al, M36al, és a WBuldoggal, Ő IS-2 mod44-el, T-44-el jött.
    Tegnapelőtt a 25-30 Realistik csatából ha jól emlékszem 4-et nyertünk. Tegnap, már jobb volt a helyzet akkor kb 50-50% volt a nyertes és a vesztes csaták száma.
    A KT II H-t szemből a Pershingel kilőni???....(lehet az én hibám, mert csak M82-es ill APCR-t viszek magammal), Az M82-vel csak nagyon közelről tudom sebezni szemből - kilőni egyáltalán nem. Mivel nem tudok lőszert válltani lövés nélkül mindenképpen lőnöm kell. Ráadásul a KT gyorsabban is tölt ujra. Próbálom szétlőni a csövet, de ha mozgatja a tornyot - mert tud játszani a tankkal az ellenfél - akkor esélytelen.
    A Leo I....hát....alacsony gyors...és brutálisakat lő.....Ha nem tudom meglepni, egyszerűen nem ellenfél neki az M26. Párduc II. Ki-ki alapon megy, de még mindíg az tölt újra gyorsabban....
    Én személy szerint sokkal jobban szeretek oroszk ellen játszani magas - 6.7 vagy afeletti br-ben - mint a Németek ellen. Még egy is hogy lehozták a 8.br-t.
    Amúgy pedig hadi történészek is mondják, hogy a német tankok soha nem voltak jobban mint a szövetséges tankok a háború elején sem. Sőt a német tankok mindg is kevesebben voltak. Csak Sherman-ból tobbet gyárottak mint az összes német Harckocsiból a háboró alatt összesen. Az gondolom fairplay nem???? Mégis a németek odab***tak rendesen a szövetségeseknek.
    A játékban dupla respawn van a ruszkiknak???? Hogy tudná másként egy játékkészítő a létszámbeli fölényt szimulálni???
    Én azt tapsztalom, hogy ha az MM egy olyan német csapatot sorsol össze, akik tudnak játszani és odafigyelnek egymásra, akkor lehegerlő eredményt tudnak elérni, az OP orosz hordák ellen.
    NEM lesz soha fair a játék, mert az életben sem volt soha fair a harc a csatatéren.
    Aki "egyenlő" esélyeket akar az menjen WOT-ozni. Mondom ezt annak ellenére, hogy engem is nagyon sokminden zavar ajátékban, az MM-ben a BR-ekben.....stb. Zavar, hogy egyik nap ugyanaz a tank ugyanazon a ponton ugyanattól a lőszertől egy lövéstő cafatokra hullik, másnap meg lepattan. Én még mindíg azt mondom, hogy jobban tetszik mint a WOT.

Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.25. 08:56:18