11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Azt hogy nem játszol azt elnéztem! Jogos!
    Az hogy én nem játszom 6.0 alatt arra vonatkozott hogy nem akarok róla nyilatkozni mivel nem játszok ott. Egyáltalán nem a te megnyugtatásodra írtam mivel nem is érdekel hogy mennyire vagy nyugodt! :)
    Ha megnézem a 6.0-ás BR-t ott például már megbukik a teóriád arról hogy lelennének gyengítve a németek. Amit én látok abból az jön ki hogy a németekkel is legalább olyan élvezetes csatákat lehet menni mint az oroszokkal.
    Hát a hivatalos fórumon lévő teszteket nem olvastam mivel nem is igazán érdekel. Jobban hiszek a saját szememnek mint bárki másénak. Ha játszanék azon a tieren akkor esetleg elolvastam volna. De semmiképpen se hivatkoznék rá! Ettől függetlenül más megteheti persze.