Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24415 Hát azon a BR-en kb fél éve voltam utoljára. Nekem 6.0-nál kezdődik a játék! De ha jól emlékszem te jó ideje nem játszol... De mostanában tök szar ott a balansz mert te mentél ott nem csak beszélsz össze vissza! Aha oké...
Továbbra se értem miért érné meg a gaijinnak elsorvasztani egy teljes ágat? Nem egyszerűbb be se rakni ha nem akarom hogy azzal játszanak? Vagy esetleg örömöt okoz nekik nézni a forumokon a sok anyázást? Hogy a szar németek minek kell állandóan őket rontani?
Az átütés modell lehet hogy furcsa de minden ágat érint. Jaja meg amikor a 230-as pen van hogy nem elég a Panther G torony frontjára. Vagy amikor a Maus túlél 18 találatot egymás után amiből azért legalább 10 átütött. Lehetne sorolni azért a német oldalról is furcsaságokat mégha kevesebbet is!