11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Csak egy kérdés mennyit mentél mostanában német 3.3-3.7 br-en? Szerinted ott balansz volt? Mert a válasz nem, azon a tieren orosz oldallal az a br besorolás 10-ből 9 alkalommal instant win volt. Én erről nem csak beszélek, mentem mindkét oldalon és tapasztaltam, hogy mennyire fos a német tankkal játszani. Hosszú posztok voltak erről a hivatalos fórumon is tesztekkel, egy laza céllövölde volt ha egy kicsit is tudtál játszani t34-el. A vicc az, hogy korábban semmi gond nem volt azzal a BR besorolással, aztán direkt vagy nem, de Gajin változtatott rajta, és onnantől egy agyrém volt ott játszani tiszta német csapattal, mert a német lövegek nem sebeztek semmit, a korábbi előnyt, hogy nagyobb távolságokról tudjanak operálni elvették az új átütési rendszerrel. Hosszú hónapokkal később a mostani patchben próbálnak javítani a helyzeten. Vagy ott van a KT selejtes páncélzata, amit azzal magyaráztak, hogy a háború végén gyengébb volt az anyagminőség... KT vagy a panther frontján volt egy folt, ahol szinte bármi átlőtte. SU-100 hiányzó ammo miatt szemből kilőhetetlen volt hónapokig, vagy az oroszoknak járó dupla respawn amit a németek nem kaptak meg, több screeshotot postoltam anno, ahol sokkal több tankot lőtt ki a német csapat mégis az oroszok nyertek mert elfogytunk. Vagy ott voltak az orosz bomberek amik miatt gyakran a startkört sem lehetett elhagyni és máris vége volt a játéknak. Lehetne még sorolni, és lehet, hogy ezek mind csupán véletlenek, de ha hiba is volt, akkor miért nem javították őket hosszú hónapokig? Mert perzse volt hasonló bug ami a német oldalnak kedvezett, na az azonnal javítva lett... Véletlen?