11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    A Tigris H valóban nem kapta meg pedig elférne a Tigris E viszont megkapta. Teljesen érthetetlen ez igaz. De A Tigris H ha jól számolom 1 darab harckocsi.
    A kevés játékost nem tudom leellenőrizni de végül is nem szól ellene semmi, mellette viszont lehetnek érvek. Hatalmas gondok vannak a játékban de úgy látszik ez senkit nem érdekel. Csak a játékosokat. Mintha csak Arcade-ra lenne igény semmi másra. Szépen lassan elsorvasztják a simulator módot. Tier 5 sim-et nem is tudom mikor láttam utoljára. Megmaradt a fél megoldás realistic meg az arcade. Kiváncsi vagyok mi jön még? Idővel amikor már nem ki játszon akkor majd jön hogy 3-4 BR-t is lehet ugorni egy csatában. Csak Arcade lesz és csak úgy tudsz kilőni bárkit is hogyha ugyanazt a modult legalább 3x meglövöd.
    A legnagyobb probléma szerintem továbbra is az esetleges sebzés rendszer a hulladék RNG meg az MM. Ezeket úgy ahogy van kilehetne dobni a kukába.
    Amit meg az egyel előbbi hozzászólásodban írtál hogy a Gaijin lekörözte a WG-t szemét húzásokban, hát nem hittem volna hogy így lesz de egyet kell hogy értsek. Csúnyán állva hagyták a WG-t ilyen téren.