11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    A gond az, ahogyan le is írtad, hogyha kilőnek a LEO-ból, akkor mit tudsz vinni ami aránylag 7.7-en megállja a helyét?
    - MAUS, oké elmegy, de én nem szeretem (az sem kapta meg a 240mm páncélját)
    - Jagdtiger, Tank Destroyer, azt sem szeretem annyira, aránylag megállja a helyét, bár a páncélzata 7.7-en nem ér semmit.
    - Panther II , Tiger IIH: riktán, de 1-2 killt össze lehet velük szedni.
    - 10,5 cm Tigris: Mit keres ez egyáltalán ebben a játékban?

Ezzel szemben ha kilőnek az orosz oldalon mondjuk egy T54-ből, mik az opcióid:

- Van még 2 másik féle T54, igaz abból csak az 51-es verziónak van TOP lőszere, de a 49-es sem rossz a ZBM-el. Nem teljesen jó, de kb annyira játszik, mint a német oldalon a MAUS.
    - T-10M: TOP lőszer, TOP tank a játékban, nincs miről beszélni.
    - S-122-54: Van TOP lőszere, de TD számomra esélytelen.
    - IS-3 IS-4: HE lőszerekkel simán megállják a helyüket. Ha nincs MAUS a németeknél akkor a 471D is simán elég.

USA ágról nemtudok nyilatkozni, M26-ig van csak kihúzva.
    Tény, hogy nehéz lenne a német oldalra behozni akármilyen tankot (ami létezett is) ami megállná a helyét, de akkor legalább ne az orosz oldalra tennének be folyamatosan OP szarokat (T10, rád nézek).
    Ami engem zavar:
    - Tiger II: lassan 1 éve alatt sem sikerült a MG-t megcsinálni.
    - Panther II: Írtam bugreportot a front lemezen lévő távcső miatt (elakad a torony benne). Azt a választ kaptam, hogy ez nem bug, úgy működik ahogy kell. (IS3-nak egyből levették a tartályait hátul, hogy el tudjon forogni a torony).
    - MAUS nem kapta meg a 240mm front páncélját.
    - Tigris nem kapta meg az apcr-t. Vagyis de, egy másik változatként ami 6.0BR. IS-2 most kapott BR növelés nélkül új lőszert.
    Ezek után mondja azt az ember, hogy nem húz a játék az oroszok felé?
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.24. 15:00:45