Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #24401 Azért kiakadva nem vagyok. :) Teljesen nyugodtan fogok aludni akkor is ha teljesen egyedül vagyok/leszek a véleményemmel! :D
Akkor szoktam felszólalni amikor előjön az hogy az orosz oldal milyen brutálisan OP bárkihez képest. De ha nem baj akkor ebbe nem mennék bele még1x. Szerintetek OP szerintem meg nem! De ez ha törik ha szakad így is fog maradni.
Fair küzdelmet akar mindenki! De állítólag ez a játék realisztikus akar lenni. Nyugodtan javítsatok ha tévedek. Magyarul a valóságot próbálja a lehetőségekhez mérten átültetni a játékba. Mikor is volt a valóságban fair küzdelem? SOHA! Mindig valamelyik fél előrébb tartott mert egymásra licitálva álltak elő az újabbnál újabb konstrukciókkal. Ha tetszik ha nem pontosan ugyanolyan képességű harckocsik nem lesznek sosem. Mindig valamelyik fél jobb lesz valamennyivel. Pontosan ezért találták ki a Rank-okat meg a BR-ket, hogy a tulajdonságban valamennyire egymáshoz közelítő harckocsik egymás ellen menjenek. Itt szeretném hangsúlyozni hogy a játékban ez messze nem tökéletes...
Nem a német harckocsik a szarok hanem az MM meg némelyiknek nincs a helyén a BR-je. Persze tudom amikor az orosz harckocsik kilőnek egy német harckocsit az csalás mert mindenhol azt írják hogy a Tigris meg a KT kilőhetetlen volt. Csak ez mondjuk nem igaz. A megjelenés pillanatában esetleg. Nem tudom még mit szeretnétek ti elérni? Bent vannak a német harckocsik bent vannak az orosz harckocsik. Mindegyik jórészt hiteles adatokkal tulajdonságokkal bír. Ennyit tudott a német és ennyit az orosz technika. Ja hogy a Tigris legyőzésére megalkotott T-34-85 meg IS-2 át tudta ütni a Tigris páncélját? Hát igazatok van ez már simán csalás kategória!!! A németek nem tudnak kiállítani senkit az IS-4 T-54 ellen? De ott van a Leopárd. Ja hogy ezen kívül nem volt más harckocsijuk abban az időben? Tényleg feldughatja magának a Gaijin a játékot hogy ezt így adja elő a játékban. Kis tierben a T-34-76-ok ledarálják a mezőnyt? Hát valóban tök meglepő hogy a PZ-3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek nem bírják kilőni, ez egyszerűen mindennek a netovábbja. Vérlázító hogy az egyes harckocsik hasonlítanak tudásban az eredetiekhez és a különbségek is megmaradtak. Jobb nem is létező lőszereket kapnak az oroszok? Hát ezért be is lehet őket perelni, hiszen olyan lőszert kaptak amivel ki lehet lőni az Amcsi Top harckocsikat szemből. Mit képzelnek ezek magukról hogy megkapják ők is a HEATFS-t ami ott van az M-60nak meg a Leopárdnak? Csak úgy lenne egyenlő ha nekik nem lenne más csak a 250-es átütésű apcr ugye? Az lenne ám az igazi balance... Bezzeg a németek azt se kapják meg ami volt nekik. Tényleg melyik lőszert is nem kapták meg? Komolyan érdekelne, simán lehet hogy itt hiányosak az ismereteim.
Az mm-el meg a BR-el lehetne játszani hogy más legyen kicsit az elosztás, de akkor meg áteshetnének a túl oldalra és akkor a T-34-76-ok mehetnének a Párduc G-k ellen meg a Tigris E-k ellen. Itt vissza is kanyarodhatunk oda hogy nem a harckocsik a szarok, csak ha már olyanok jönnek szembe akik tudnak bántani akkor azok bántani is fognak. Az gondolom a kánaán lenne nektek, csak akkor megint nem lenne kiegyensúlyozva. Nyugodtan lehet jönni azzal hogy de mert a játék az oroszoknak kedvez mert azokkal könnyebb játszani mint a németekkel, de ahogy így észrevettem nem brutális a különbség és ráadásul annyira rá vagy utalva az RNG-re hogy felesleges is ezen rugózni mert mindig másnak kedvez.
Az IS-2 megkapta az IS-3-4 top lőszerét. Felesleges volt? Már már pofátlanság? Teljesen egyet értek. Oda abba a tierbe nem kell az a lőszer, még ha igazából nem sokkal üt át többet. Itt maga a tény hogy az IS-2 megkapta de a többi oldal nem kapott semmit. A BR 8.0-át lehozták 7.7-re. Volt értelme? Semmi értelme nem volt. Arra volt jó hogy megint egy csomó játékos érzi magát becsapva jogosan! Az ilyenek után még mint orosz technika párti is azt mondom hogy elmehetnek a tudjuk hová! Ha kilőnek a Leopárdból akkor Panther 2-vel kell jönnöd. Br 7.7-en lehet hogy kicsit gyenge lesz ez nem vitás. De akkor hogy is oldanátok ezt meg? Legyen berakva 2 vagy 3 leopárd német oldalra azt jónapot. Senkit nem zavarna, ezért megint jogos a zúgolódás.
A lényeg hogy van jópár dolog amiben igazatok van! De szerintem olyan is akad amiben nincs. Játszom a német oldallal is de valahogy nem érzem azt a fene nagy Orosz BIA-t. De gondolom bennem van a hiba...