Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #24180 Én először csak futtában belenéztem, és sajnos alaposan félreértettem. Azt hittem ez egy általános beállítás lesz minden szinten, hogy az egy BR-rel magasabb tankok száma limitálva lesz az adott csatában. Ez logikus és fair megoldásnak tűnt, lehet már itt gyanúsnak kellett volna lennie a dolognak.:)
Ez, hogy a BR8 szaroknak csökkentik a BR-jét, és mehetnek majd 6.7 ellen, nem fordult meg a fejemben. És ez az egész korlátozás dolog csak és kizárólag a top BR kategóriában lesz, máshol nem. Ugye lehet ezen filozofálni, hogy ez kinek jó, és ki szív vele a legnagyobbat...:) Valószínűleg nem a németek kedvéért tették be, akiknek van 1 darab BR8 tankjuk, az is a totál szar maus.
A legjobb az, hogy gaijin azzal vigasztalta a játékosokat, hogy mindkét csapatban lesznek br8 tankok egyenlő arányban, mondjuk egy kurskon ülök a tiger 2-ben látom hogy jönnek a t10m-ek, és semmit sem tudok velük kezdeni(azon kívül hogy próbálok elmenekülni, ami nagy játékélmény lehet, de ha ilyesmit akarok, akkor keresek valami túlélő horrort, köszi), de az megnyugtat, hogy valahol a pálya másik végén van valahol néhány Maus.:D A francokat, nyomom egyből a J gombot, nem leszek ingyen kill senkinek.
Idióta Gaijin, ez az egész azért van mert Szásáék sírtak hogy túl sokat ülnek a queue-ban, és ez a nagy megoldásuk, mert az ugye eszükbe sem jut, hogy talán a többi oldalt is fel kellene tölteni br 8 tankokkal....
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.08. 09:31:35