11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Nem tudom Azim04, hogy Te szándékosan csinálod itt a feszkót, vagy tényleg ilyen korlátolt vagy? (És ezt egyedül vagy segítséggel éred el?) Szerencsére az írásod óta egyre többen írtak hasonló "romantikus" történeteket. (Amúgy én már ezért is kapcsoltam, ki a találat jelzőt...nem akarom látni. Csak azt látom, hogy én hol találom el az ellent!.) Nem fogok gyakorló csatát menni veled, csak hogy "meggyőzzelek", mert Nem akarlak meggyőzni. Szerencsére vannak itt Nálad sokkal értelmesebb játékosok, akik játszanak is a játékkal nem csak valami álomkép él bennük arról, hogy milyen.

Más. Az M24- el szerintem remekül be lehet gyakorloni az igazi kis "rohadék" WBuldoggal való játékot. Big Blaster jól foglalta össze az a játékstílust, ahogy azt a két jószágot használni illik. A Buldog főleg - rászolgált a nevére - mert valóban olyan mint egy harci kutya. Nem fogsz vele sok tankot onsshottolni, de bármelyik tankba amelyik az útjába kerül bele-bele mar, míg végül teljesen el nem pusztítja vagy Ő vagy egy társa. Az egyik legjobb Light, a másik az M24.

Amit Stefan)99 a LEO1-ről írt.
    Az, hogy nem számít a páncél védelem azt szerintem én hangoztatom a legtöbbet itt a fórumon. Látszik, hogy Ő sem ma kezdte a játékot, és amit a LEO1 ről írt az nekem - már a játékélmény - megvan a Hellcat-el. Mindkét tanknak - a maga szintjén - van egy nagyon jó ágyúja, valamilyen lőszerkészlettel amit ki kell tapasztalni használhatóság tekintetében.
    Gyakorlatilag nem rendelkeznek páncélvédelemmel, viszont kárpótlásul kapuk egy hihetetlen mozgékonyságot. Aki ez a két dolgot jól kihasználja -tűzerő+mozgékonyság -, az eredményes tud lenni. Aki a páncélzatra alapozza a taktikáját....az ne játszon ezekkel a tankokkal.
    Viszont abban a korban ahol ez a játék játszódik még nem találtak fel olyan tankot ahol a három alap elemből - mozgékonyság, tűzerő, páncélzat - megvan maximálisan minden. Általában a 3 közül csak 2 van meg. Ezt kell figyelembe venni. Az adott járműhöz kell taktikát választani, vagy a taktikához járművet, de olyan nincs, hogy minden tankal mindent meg lehet oldani. (Javítsatok ki ha tévedek!)