War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12+1repcsi kill, bár low tier, szóval.. 😄 de annyira jó itt szopatni a népet, látom, hogy azt sem tudják merre van az előre. Amúgy hozzáteszem, hogy amcsikkal még csak itt tartok, szóval nem ok nélkül rontom itt lent a levegőt.
Amúgy más is tölthetne fel replayt, elég jó a kezelőfelület, szóval izgalmas így visszanézni csatákat.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.04.27. 12:52:03
iracing the 'real' race.
a t-34 tankok meg mindig is egy kicsit op.k lesznek a trükkös testpáncélzatuk miatt 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
T-28 és T-28E között meg mi a lényegi különbség? Nézve az adatlapokat nem látom indokoltnak a kifejlesztését az E verziónak.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.04.26. 21:25:18
Szerintem a világ legjobb játéka lenne minden ilyen tankos-repülős-hajós-robotos online cucc, ha pl az MM tök egyforma gépeket rakna be a két oldalra. Akkor nem lenne probléma a BR, meg a +2 tier, mindkét csapat teljesen azonos eséllyel indulna, jóval több múlna a játékosokon, mint a jelenlegi átlőhetetlen vs harmatgyenge párosításokon. De hát ez túl egyszerű megoldás, egyszerűbb nerfelni/buffolni havonta, a játékosok meg szenvedjenek nyugodtan, kit zavar, csak vegyenek elég prémium vasat...
Az a baj, mire eljutnak a ww módig, lesz más, jobb játék, figyeljétek meg. Már ha egyáltalán eljutnak és ha igen, nem egy rakás szar lesz.😊
még ha nem is nyírja ki de lánctalpaknak annyi fő ágyú kiütve toronyforgatás szintén esetleg ki is gyulladhat a tank.... + ha a robbanások által keltet lökéshullámok is lennének a játékban valószínűleg a kisebb tankok elrepülnének a pálya túloldalára 😄D
A Sturmtigert is bevetették tankok ellen az Ardennekben, van is egy ilyen urbanlegend, hogy egy lövéssel két Shermant lőtt ki egyszerre.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A Sturmtiger érdekes lenne valóban 😄 Bár végül is ha ilyen Su-122, Su-152 féle rohamlövegek bekerülhetnek, akkor akár annak is lenne létjogosultsága. Bár szerintem akkor már a Brummbar reálisabb opció.
Most ha jön a Doomturtle 6.7-be, akkor nem lehetne a germánoknak Sturmtiger? 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Jönnek az amcsi TD-k? Jaj nem lehet őket majd kilőni? Dehogynem, annak is meglesz a módja majd, csak látni kell mit tudnak, meg mit NEM azok a szörnyek.
Csapattársammal a német ágról (Tier III-IV) ből átrukkoltunk az orosz ágra. Hozzá teszem nekem személy szerint a halálom, hogy a ruszki tankoknak szinte semmi lövegsüllyedése sincs. Először fura volt és rülelltem őket, de alkalmazkodni kellett, és mot már (T34-85 D5T, T34-85, T44) kifelyezetten jó velük játszni.
Nekem az a véleményem, hogy ki kell ismerni azt a járgányt amivel mész, és tudni kell, hogy mi azok gyengéje amik ellen játszol+ az sem elengedhetetlen, hogy az adott mappot mennyire tudod kihasználni.
Pl: Prémium T-34-57 vs King Tiger P városi pályák. (A nagy mappokon szinte semmi esély) Szemből semmi ötletem sincs, de ha meg tudom lepni, akkor vége. T44 vs Ferdi. Ash Rveren 3at is klőttem belőlük, mert meg tudtam úgy közelíteni, hogy nem vettek észre. (S😎
Én azt látom, hogy sokszor - sajnos ez nem rajtunk múlik - a csapat 3/4-e azt se tudja merre van arccal. Nekirohan az ellenfélnek hanyadt homlok, aztán szid mindent - csak magát nem - hogy már ki is durrantották. A német ágon akkor van sansz, ha értelmes a csapat és értelmesen használják a tankokat. Csak hiába akarnánk mi/ti használni a fejünket, ha amásik 10 játékos kretén! Ez a magasabb Tier-ekben hatványozottaban igaz. SZERINTEM!!!
Én magam már nem is játszom sem AB sem RB-t csak SBT. Ott van élmény és esély. Jó az, hogy nincs marker. Csapaton belül, meg kötelező kommunikálni.
Ja, az orosz ágnak meg szerintem úgy érdemes nekiállni, hogy kell egy Prem.T34-57 asszem 1350 gold, és csak azzal menni az elején. Tuti recept az orosz ághoz: 1 nap Prem fiok+T34-57+4-5 óra játék=50e-70e RP és 400e+500e Silver
Szép napot!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.04.26. 15:12:26
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Azzal a 130mm-es löveggel meg a forntjával mi a tökömet keresne az itt? IS-4et alig lövik át a németek nemhogy még azt a kurva IS-7et. Ha az bejönne akkor jöhetne az E100,E90,Krokodil is kompenzálásul.....
Szóvak rohadtul nincs értelme még1 orosz postwar szarnak.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
amíg nem jön egy nagyobb verzióváltás persze mert utána nem fognak működni a régiek.. 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.04.26. 11:25:33
Nem tudom, meg tudjátok-e nézni egyáltalán. link
Bár a szovjet vonal T54ei és IS-4e kivételével minden tank a kezemben, igazából nem értem, miért kellett ennyi, és ha már ennyi, miért megy a P2 a T-54 és barátai ellen? P2 se kellene, Maus meg pláne (most eltekintek attól, hogy mindkettővel szerintem baromi élvezetes játszani). Mifakkért kellett ennyi lóbaszó AAA meg TD, főleg a ruszki oldalról, amelyek ráadásul mind-mind papírból is vannak? Pakolják be a sok szart, miközben pl. a német tankok zömén még működő géppuska sincs. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mintha azt olvastam volna hogy elöször a rakettákat kell ellönie az usanak addig nembtud löveget hasznàlni.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
akkor már inkább a 37mm gengszter kivitelben nyomulok.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.04.25. 20:31:33
Sztálin orgonája mikor jön? az az orosz az fontosabb nem ?