37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Akkor melyik?
A Leo nem az. Még egy kezdő T4-T5ös ellen is papír. A P2 6.7ben jó, de felette max. 7.0ig használható.
A Pattonokról egy jó dolgot tudok elmondani: egyik sem 8.0, így bekerülhetsz 6.7 ellen is, akár. Egyébként meg M47en még géppuska sincs.
Az M60? Na talán. Bár az a bazi nagy feje jó lenne, ha nem ilyen bazi nagy lenne!
Akkor viszont maradtak a T54ek.
Amit leírtál a T54ről, hasonlókat le lehet írni bármelyik másik T5 medről is. -
Molot115 #24148 Hát igen, és akkor még meg se említettél ilyen apróságokat mint a toronyforgatás sebessége. Ami a rivális típusoknak 2x olyan gyors. A menetközbeni irányváltoztatás. Ami azért letudja rontani a manőverező képességet. A helyben forgás aminél ugye a T54 úgy képes végrehajtani hogy csak az egyik oldalon forog a lánctalp. A másik be van fékezve, könnyen belátható hogy ez azért gyengébb mint amikor a két oldal ellentétes irányban forog. Hát meg ugye a játékban most istenes a T-54 újratöltési ideje. A valóságban egy rommá skillezett erős ügyes töltőkezelő akár 4x is újratöltötte az ágyút. Ami akárhogy nézem 15 másodperces újratöltés... Az ellenfeleknél meg lehet nézni ugyanezt. De a játékban azért ennél jobb, és ez is csak azért zavaró mert van amikor duplázni kell de lehet az se lesz elég...
Viszont ezek amiket leírtál Te is meg Én is semmit nem számítanak mert valaki leszarja és akkor azok nem is léteznek, és így már nem lehetnek összehasonlítási alapok. Így végülis mégis csak a T-54 lesz a nyerő... :D -
Max_Andaxin #24147
Na, ez már exat válsz volt!!!
Végre egy ember, aki veszi a fáradtságot és utána néz annak - ha egyáltalán utána kell nézie -, hogy mit mutatnak a számok....és "ne adja isten még játszik is velük....-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.07. 04:10:43 -
_8Rendon #24146 NEM Te szívattad a német oldalt, hanem ( egyre többet emlegetem a szar zuhanó teljesítés miatt is ) ANTONÉK stábja !!! Bár nem toltam sim-be soha. Csakk pofázok, hogy bontott csirkének a WoT jobb volt, mint amilyenné ez " csokisodik" és vissza kellene menni, mert ott látom legalább, hogy ki lő sejg....-be. Itt kilövök 3 repülőt RB IV-ben --- persze mindig vesztes csapatban -- és ad +15 ezüstöt, 9.hely, 10 plecsni meg big vazze vállveregetést. Nehogy tudjam fejleszteni a IV-es ágat. Hogy lehet bejutni a készülő " Armored Warfare" játékba ? -
kissssss #24145 sim csatákban milliószor szívattam már meg a német oldalt a szu122 HE löszerével pedig ennek igen csak lassú a sebessége(és akkor hol van még a HEAT?350?), elég néhány kört menni a low tier HE köpködő járgányokkal, sörmi105,orosz csodák, de még azzal a szutykos stuh42-vel is lehet 3 vagy 4 killt összeszedni a csata végén ha odateszi magát az ember... nem kell hozzá rakétatudomány. -
bgabor911 #24144 "...de elve a mobilitás,tűzerő,védelem szempontjából nem a legjobbnak ítélni a t-54-et nehéz."
Hát a T-54 a maga ótvarszar gyorsulásával aztán tényleg nagyon "tuti" cucc mobilitás témakörében. Nemtudom nézted e, kábé ugyanannyit nyom mint a Pattonok meg a Panther II, csak éppen a motorja 300-400 lóerővel kevesebbet tud azokhoz képest. A T-54 gyorsulását leginkább a Pershingéhez tudnám hasonlítani, az meg ugye katasztrofális.
Védelem szempontjából az a helyzet, hogy ahol a T-54 megy, ott már szinte mindenki át tudja vágni a páncélját, plusz az atomszar tervezésnek köszönhetően a tanktest frontpáncélja mögött elöl egy lőszerrekesz ÉS egy üzemanyagtartály van, közvetlenül a driver mellett. Egy lövés oda és vége a történetnek.
Tűzerőben megfelelő valóban, bár azt nem árt hozzátenni hogy az újfajta spéci lőszereket csak az utolsó változat kapja meg, ahhoz meg jó egymillió XP-n kell átgrindelni magadat, a fullos T-44től (és a hat megvett tier4 tanktól) számítva természetesen.
Említést érdemel az alacsony építés miatti nagyon szar negatív lövegkitéríthetőség, úgyhogy a nyugati kollégákkal ellentétben ha lősz valakire, kénytelen vagy a teljes tankot veszélynek kitenni, ami gáz. (Pattonok például nagyon jól ki tudják s löveget téríteni, kidugod egy pillanatra a tornyot a domb mögül és lősz, plusz a lóerő is megvan bennük hogy visszaszökkenj a fedezékbe mielőtt elkapnának az ellenséges gránátok.Na ez a T-54nek nem megy)
Azt már csak bónuszként említem, hogy természetesen nincs rangefinder rajta, amely szerkezetek életre keltésén már javában dolgoznak a fejlesztők, szóval ott is lemaradásban lesznek szinte az összes angolszász tankhoz képest.
Szóval hogy a T-54 lenne a legjobb T5 medium? Hát nem.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.09.06. 23:06:23 -
Max_Andaxin #24143 Hát igen, azért írtam, hogy "csak" arcad. Mert RB-ben vagy SB-ben nincs kis kereszt ami segíti a célzást a HE-vel. Ott azért megnézém főleg SIM-ben, hogy így brillírozik-e. -:)
-
foxbat88fx #24142 hát azért a HE röppályáját be kell gyakorolni :D -
Max_Andaxin #24141
Jjjja....
-
kissssss #24140 és? ugyanezt el lehet játszani rb sb-ben is, és még túl sok gyakorlás se kell hozzá.
-
Max_Andaxin #24139 Jó, jó, nem mondom, hogy nem keni jól, DE ez megint csak ARCADE mod....
-
kissssss #24138
egy mukkot nem értetem abból amit ez a török gyerek beszél de szerintem nem ez a lényeg, + nem rég valaki mondta hogy HE lövedékkel robbantotta be az ellenfeleinek a felső páncélzatát és tényleg jól működik :D
(érdemes megnézni a többi videóját is a töröknek... egész jól nyomja) -
Max_Andaxin #24137 Akkor most a Télapóval meg a húsvéti nyuszival mi a szitu??-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.06. 20:24:09 -
Na azt én is megnéztem volna, de amíg nem a 2 szememmel látom, addig az nem is létezhet ugyebár :D Ez a törvény :D -
Max_Andaxin #24135 De van ám!!! Velem egyszer Mozdokon esett meg az a "romantikus" történet. Amikor sosonkodtam és megláttam - majdnem bele ütköztem - egy német prémium KV1B-t Bele néztem a célzóba és a tank nem volt ott. Lőttem mert, mert arra számítottam - mint a WOT-ban -, hogy ott van az és majd jól eltalálom, de lövedékem tova szállt. Aztán mikor még el sem oszlott a lösé utáni füst, láss csodát a tank megint ott volt és kilőtt.....Hát nem voltam boldog. Látod Azim ilyen is van!!!!-:D -
Max_Andaxin #24134 Nem tudom Azim04, hogy Te szándékosan csinálod itt a feszkót, vagy tényleg ilyen korlátolt vagy? (És ezt egyedül vagy segítséggel éred el?) Szerencsére az írásod óta egyre többen írtak hasonló "romantikus" történeteket. (Amúgy én már ezért is kapcsoltam, ki a találat jelzőt...nem akarom látni. Csak azt látom, hogy én hol találom el az ellent!.) Nem fogok gyakorló csatát menni veled, csak hogy "meggyőzzelek", mert Nem akarlak meggyőzni. Szerencsére vannak itt Nálad sokkal értelmesebb játékosok, akik játszanak is a játékkal nem csak valami álomkép él bennük arról, hogy milyen.
Más. Az M24- el szerintem remekül be lehet gyakorloni az igazi kis "rohadék" WBuldoggal való játékot. Big Blaster jól foglalta össze az a játékstílust, ahogy azt a két jószágot használni illik. A Buldog főleg - rászolgált a nevére - mert valóban olyan mint egy harci kutya. Nem fogsz vele sok tankot onsshottolni, de bármelyik tankba amelyik az útjába kerül bele-bele mar, míg végül teljesen el nem pusztítja vagy Ő vagy egy társa. Az egyik legjobb Light, a másik az M24.
Amit Stefan)99 a LEO1-ről írt.
Az, hogy nem számít a páncél védelem azt szerintem én hangoztatom a legtöbbet itt a fórumon. Látszik, hogy Ő sem ma kezdte a játékot, és amit a LEO1 ről írt az nekem - már a játékélmény - megvan a Hellcat-el. Mindkét tanknak - a maga szintjén - van egy nagyon jó ágyúja, valamilyen lőszerkészlettel amit ki kell tapasztalni használhatóság tekintetében.
Gyakorlatilag nem rendelkeznek páncélvédelemmel, viszont kárpótlásul kapuk egy hihetetlen mozgékonyságot. Aki ez a két dolgot jól kihasználja -tűzerő+mozgékonyság -, az eredményes tud lenni. Aki a páncélzatra alapozza a taktikáját....az ne játszon ezekkel a tankokkal.
Viszont abban a korban ahol ez a játék játszódik még nem találtak fel olyan tankot ahol a három alap elemből - mozgékonyság, tűzerő, páncélzat - megvan maximálisan minden. Általában a 3 közül csak 2 van meg. Ezt kell figyelembe venni. Az adott járműhöz kell taktikát választani, vagy a taktikához járművet, de olyan nincs, hogy minden tankal mindent meg lehet oldani. (Javítsatok ki ha tévedek!) -
vfrtom1 #24133 Nem is tudtam , hogy itt is van szellem tank , mint a wotban. -
Grifx #24132 Köszönöm a válaszokat! :) +1 pont a realisztikához -
kissssss #24131
-
Sikeresen orvosolták a múltkori problémámat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
így már nem zavaró a nyeremény összege a jobb és bal oldalon lévő lehetőségek miatt.
-
Big Blaster #24129 Na azért volt már némi sikerélményem az M4A3 (105) tankkal. Gondoltam, hogy teszek újabb kísérletet a HEAT lőszerrel, hiába tűnik eléggé hatástalannak. Az esetek nagy részében tényleg nem sokat ér, de van amikor lehet vele one-shot-olni. Az előbb volt a legjobb meccsem ezzel a tankkal. 2 db KV-1-et és egy T-34-et sikerült kilőnöm közelharcban HEAT lőszerrel. A meccs végére nagyon leamortizálódott a szerkezet. Alig volt rajta épp modul és 2 emberem maradt, de túléltem és győzött is a csapat egy hosszú menet végén. -
foxbat88fx #24128 jaja párszor szedtek már ki így IS-3ból itt WT-ben :D
nekem egyszer sikerült így IS-3-at kilőni Is-3-al -
A lövegpajzsról lepattanó az itt is működik nem ? Az IS-3-nak a sofőr kibújó nem az erőssége.
Pl WoT-os oldalon most vannak elszontyolodva az Obj.260 és a l(b)epattanók miatt -
Big Blaster #24126 Köszi mindenkinek a tippeket az M24 illetve M4A3 (105) témában. Igyekszem a HE lőszerrel pontosabban célozni, hátha eredményesebb leszek.
Van még egy dolog, ami kicsit bosszant. Be van kapcsolva a találat visszajátszás, így látom, hogy hol találnak el. Hát elég érdekes dolgok vannak. Volt olyan, hogy a tank sarkát érte találat, jóformán a sárvédőt. A repeszek egy része valahogy átjött a frontpáncélon és az egyik oldalsó lőszer rekesz fekete lett, ami instant kill-t okozott. De máskor is van olyan találat, hogy a torony oldalát súrolja a lövés, de ennek ellenére átüti és azonnal meghal mindenki, meg felrobban a tank. Szóval hihetetlen találatoktól képes elhalálozni az ember. Az sem semmi, amikor artillery gránát csapódik mellém és annak a repeszei okoznak fuel robbanást. Nem tűnik hihetőnek, hogy azok a repeszek át tudnák ütni az M4 oldalsó páncélját.
Viszont amikor M24 robbanós lőszerével átlövöm egy M4 oldalát és jelzi, hogy fekete lett az ammo rack, de nem történik semmi, az eléggé bosszantó.
Szóval vannak érdekes dolgok. Nem tűnik valami következetesnek a sebzés modellezés. -
kissssss #24125 néha nézegetni szoktam a wt fórum suggestions részét és szinte mindig találok valamilyen örül lánctalpas járgányt 
bt-42 -
Stefan99 #24124 igen, a beállításoknál át tudod állítani a játék nyelvét, és akkor a beszédhangok is azon a nyelven lesznek. -
gstup #24123 Igen.Az indító ablakban menj rá az adott nyelvre és le fog tölteni egy nyelvi csomagot.Utána minden az adott nyelven lesz. -
Stefan99 #24122 a panther 2 apcbc-je. -
Stefan99 #24121 Jó a leopard, de nem könnyű vele játszani. Gyakorlatilag mintha nem lenne páncélja. És aki azzal jön, hogy azon a szinten nem számít a páncél, próbálja ki milyen érzés amikor egy zsu kilő a pálya másik végéből. Vagy belelősz egyet, és túléli, majd ripityává lő.
A heatfs lőszer is olyan hogy ha épp jó napod van akkor pukkannak tőle szépen a tankok, ha nincs, akkor belelősz ötöt az ellenbe, aki annyira kiba*ott vak és szerencsétlen, hogy csak azután vesz észre vagy kezd el foglalkozni veled, aztán belelő a lánctalpadba, mert csak azt képes eltalálni a nyomorékja, de elég is neki, mert attól is atomjaidra robbansz. Ja igen, és aranyárban van a lőszer, ha rendszeresen ezt használod a csatában, akkor még a jobb körökből is negatív egyenlegekkel fogsz kikerülni.(egyébként vicc az egész, kb 3 heatfs lőszer árából már tankot lehet javítani).
Szóval szuper a lőszer átütése, de pl amikor oldalról pillantok meg egy ellenséges tankot, azt kívánom, bárcsak éppen mondjuk egy panther 2-ben ülnék, mert annak az apds lőszere is sokkal komolyabb pusztítást végez, mint bármi ami a leonak van. -
Grifx #24120 Sziasztok,
a játékba van mód megváltoztatni a beszédhangokat eredeti nyelvre (német, orosz stb…)?
-
Molot115 #24119 Hát bátor vagy hogy ezt így leírtad. Nincs amivel tudnád bizonyítani, vigyázz mert nem fogják majd páran elhinni neked... :D -
foxbat88fx #24118 wot-ban egyszer haver szemből Tetrarch-al lőtte ki az IS-3at :D
kár, h nem volt bekapcsolva a replay :( -
Molot115 #24117 Mint mondtam nem vagyok rászorúlva hogy elhidd! Ha szerinted hazugság nekem úgy is jó! :)
De kérdezz meg itt bárkit, súlyos dolgok fordulnak elő néha. -
Azim04 #24116 nem egészen ennyi, de akkor kiemelem a számodra:
"Nem tudom alátámasztani." -
bocsi nem a t54 1951 a legjobb med, hanem a prém t34 100 -as.. gyerekek, azzal miket lehet művelni.. :D bár csak lenne rá aranyam.. :( -
Ha maxolni akarod, foglalj vele, és próbálj mindenki oldalába menni. Másra nem jó, bár a döntött páncélja néha érdekes szitukat eredményezett vele. Én kedveltem, bár akkor nem ebben a BRben volt. Most a 3.7 magas neki. -
Valahol az egyik régebbi hsz-ben valaki linkelt be képet is, mikor egy Ostwind lőtte ki az IS3-ból :) Sajnos v nem sajnos, bármennyire hihetetlen, megesik az ilyesmi :/ -
Molot115 #24112 Ha neked ennyi maradt meg akkor elég ügyes vagy! :)
-
Molot115 #24111 Egyébként öröm olvasni a hozzászólásaidat. :)
Itt van például ez: "leszarom a leo- meg az m60-at, előtte a legjobb volt, úgyis jönni fog majd a t62 ami majd felveszi a versenyt ezekkel ágyú tekintetében is."
Ehhez gratulálnék is gyorsan. Intelligensen megfogalmazott érvekkel alátámasztott válasz. Itt az olvasó számára rögtön kiderül hogy fogalmad sincs a BR 8.0 medekről csak vagdalkozol itt nekem. De ara persze nem futja magadtól hogy megnézz pár adatot. Persze neked lehet semmit se mondanának. :)
De nincs ám itt vége még... :D
"...de elve a mobilitás,tűzerő,védelem szempontjából nem a legjobbnak ítélni a t-54-et nehéz."
Igen mint leírtam így volt az M60-ig meg a Leopardig. Ja de tényleg bocs te leszarod őket így akkor ők ki is estek a játékból. Ennyivel el is van intézve. A rengeteg nagy tapasztalatodva T54-el amúgyis hiteles vitapartnerré tesz. Tényleg hámy csatád is van a T-54-el? Ja EGYSEM!!! Magyarul a te véleményed a te kis világodban valóság! Itt a felnőtteknél viszont nem és a téma szempontjából sikeresen hiteltelenné váltál.
Ezek után bedobsz előre minden előzmény nélkül egy olyat hogy ne jöjjek azzal hogy nem fontos a páncélvédelem.
Ember te tényleg normális vagy? :)
Várom a pillanatot hogy megmutasd hol írtam ilyet? Ja nem is írtam mivel a három fő tulajdonságból ez az egyik.
Végül pedig ahhoz hogy te felkavarj szerintem kelj fel korábban valamivel mert ez így nagyon kevés lesz... :D
-
Valamit rosszul csinálsz, legalábbis amikor mentem a 105-el, akkor a HE-vel kb minden 1 vagy 2 lövés volt BR 4.7-ig. (célozz a torony és test közé lehetőleg) M24 meg egy elég jó foglaló/támogató tank, de tény, hogy nem könnyű vele játszani, mert oldalba/hátba kell kapni az ellenséget és utána elfutni a következő lövésig. Illetve amíg nincs kimaxolva a fejlesztés, addig magasabb BR-ű tankok ellen semmi esélye. De ha megvan az arty, akkor azt elég jól lehet vele spammelni, ha közben lövöldözöl, és T3-ban még simán ölhető minden egy közeli artillery robbanással.
Én meg eddig hogy féltem a Tigris H1-től, most meg hogy megvan, ugyanolyan szívás, mert most már Tigris 2 meg IS-2 ellen megyek vele... Kb 10 meccsből egyszer van olyan, hogy nem BR 6.7 az ellenfél 2/3-a, azok ellen meg szívás a H1 meg a Párduc 1.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.09.06. 00:38:53