11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Egyébként öröm olvasni a hozzászólásaidat. :)
    Itt van például ez: "leszarom a leo- meg az m60-at, előtte a legjobb volt, úgyis jönni fog majd a t62 ami majd felveszi a versenyt ezekkel ágyú tekintetében is."
    Ehhez gratulálnék is gyorsan. Intelligensen megfogalmazott érvekkel alátámasztott válasz. Itt az olvasó számára rögtön kiderül hogy fogalmad sincs a BR 8.0 medekről csak vagdalkozol itt nekem. De ara persze nem futja magadtól hogy megnézz pár adatot. Persze neked lehet semmit se mondanának. :)
    De nincs ám itt vége még... :D
    "...de elve a mobilitás,tűzerő,védelem szempontjából nem a legjobbnak ítélni a t-54-et nehéz."
    Igen mint leírtam így volt az M60-ig meg a Leopardig. Ja de tényleg bocs te leszarod őket így akkor ők ki is estek a játékból. Ennyivel el is van intézve. A rengeteg nagy tapasztalatodva T54-el amúgyis hiteles vitapartnerré tesz. Tényleg hámy csatád is van a T-54-el? Ja EGYSEM!!! Magyarul a te véleményed a te kis világodban valóság! Itt a felnőtteknél viszont nem és a téma szempontjából sikeresen hiteltelenné váltál.
    Ezek után bedobsz előre minden előzmény nélkül egy olyat hogy ne jöjjek azzal hogy nem fontos a páncélvédelem.
    Ember te tényleg normális vagy? :)
    Várom a pillanatot hogy megmutasd hol írtam ilyet? Ja nem is írtam mivel a három fő tulajdonságból ez az egyik.
    Végül pedig ahhoz hogy te felkavarj szerintem kelj fel korábban valamivel mert ez így nagyon kevés lesz... :D