Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valamit rosszul csinálsz, legalábbis amikor mentem a 105-el, akkor a HE-vel kb minden 1 vagy 2 lövés volt BR 4.7-ig. (célozz a torony és test közé lehetőleg) M24 meg egy elég jó foglaló/támogató tank, de tény, hogy nem könnyű vele játszani, mert oldalba/hátba kell kapni az ellenséget és utána elfutni a következő lövésig. Illetve amíg nincs kimaxolva a fejlesztés, addig magasabb BR-ű tankok ellen semmi esélye. De ha megvan az arty, akkor azt elég jól lehet vele spammelni, ha közben lövöldözöl, és T3-ban még simán ölhető minden egy közeli artillery robbanással.
Én meg eddig hogy féltem a Tigris H1-től, most meg hogy megvan, ugyanolyan szívás, mert most már Tigris 2 meg IS-2 ellen megyek vele... Kb 10 meccsből egyszer van olyan, hogy nem BR 6.7 az ellenfél 2/3-a, azok ellen meg szívás a H1 meg a Párduc 1.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.09.06. 00:38:53