Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24100 Ezt a jelenséget úgy hívják hogy BUG. Talán Te még nem találkoztál vele???? Akkor az is "romantikkus történet", hogy úgy megy keresztül az M26- 90mm-s ágyújából kilőtt M82 lövedék egy kb.300m re álló IS-2 tornyán, mintha ott semm lett volna a tank? Mert ez így volt. Nálam. Lőttem és a lövedék keresztül ment rajta. Én meg csak néztem messzi távolban világító lövedékem amint a távolban a földbe csapótik. Igenis van ilyen. Én a Pz IIC vel lőttem be egy Su122 oldalát még anno....mert az ugye brutális rombolóerőt képvisel. Vagy mikor a TIGER H1-el úgy lőttem ki egy T34-85-t szemől, hogy a lövedék az oldalát súrolta végig...ha elérte egyáltalán...A tüzésrség által kilőtt gránát repeszt már ne is emlegessem igaz???
A jelenség valós....ha hiszed, ha nem!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.05. 20:33:50