11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Nem emlékszem, hogy olyat írtam volna, hogy azzal hozod le a meccset - már a P II-vel. De ha kilőnek a LEO 1-ből akkor attól még lehet vele operálni. Van egy 265 mm átütésű löszere. Ha mással nem hát azzal lehet támogatni a társakat. Ha nincsenek társak, akkor már úgyis minegy nem???
    Nekem személy szerint nincs meg a Párduc II -:(, de ellene sokat megyek. (És nem kedvelem-:) ) A. Párduc A-m van csak meg. Én most az amcsi ágat húzom. Amit meg a pvp-ről írtál, az így van. Kéne, de amúgy meg szerintem az az unfair, hogy mesterségesen KELL befolyásolni a játékot, és nem a játékosok qualitása dönti el egy csata kimenetelét.

Meg nemtom más is érszevette-e, de én úgy látom, hogy minden nap más nemzet van "gyengítve" vagy ha úgy tetszik "dob 6-ost". Így van kiegyenlítve az a "ballance" Aki minden nap játszik minden nemzettel talán meg tudná erősíteni? (Persze lehet hogy én képzelődöm)
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.05. 18:31:44