Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #24088 Párduc 2 kedvenc tankom, de azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy 8.0-ban azzal hozod le a meccseket. Nem tudom mióta játszol, de én még akkor húztam ki a P2-őt amikor max tierbe pakolta az mm. Na az minden volt ott csak tuti tank nem, nem hiába került 6.7-be. Ezzel a soha nem volt egyensúly szöveggel sem értek egyett, ez egy pvp játék, ahol törekedni kellene valamiféle balanszra minden br besorolásban, hogy közel egyenlő esélyekkel kerüljön csatába szerencsétlen játékos. Ez az ami baromira nem valósul meg, de nagyon jó példa rá ahogy gjin kezeli az egészet. Ha német oldal szív az másodlagos, nem foglalkoznak vele, ha valami oknál fogva orosz oldalon nem úgy muzsikálnak a tankok azonnal jön a javítás. A régi játékosok ezekre a szemét húzásokra emlékezhetnek...