Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Itt nem a harckocsik kihúzása az, ami sok(koló), hanem a moduljaiké T5ben. Anno szerencsém volt, mert korábban húztam ki a magasabb tiereket, és akkor még nem így adta az rpt és volt napi dupla, néha 25-30k rpvel. T5 tankot kihúzni prémmel cirka 55-65 csata max. Ennél nem több. Ez kb. 5 nap. (Én ha tudom nyomni, napi 50kt teszek bele, anno a régi rendszerben 100k/nemzet is összejött, de az új rendszer ezt nem engedni. Viszont, modult gyorsan kihúzni csak úgy lehet, ha nyered, kapsz rá talizmánt, vagy egész nap ua tankkal mész, ill. ugye ha veszel.
Régen jó kis leárazások voltak: felére csökkentett áron tudtál modult venni, és gépre rpt átkonvertálni. Na az marha jó volt. Főleg a modul opció. Tankot talán ha 1x húztam így ki, hogy tudjak rá féláron az idő lejárta előtt még modult venni. Most ez már lehetetlen, de a P2, Leo esetében se az a probléma, hogy most mennyi rp kihúzni, hanem hogy mennyi rp kimaxolni/modul.
T5ig ez az egész rp kérdés egy nagy bohóckodás, egyik sem tétel, ráadásul 6.7ig kb. játszható a game. 7.0val köszönt be a szopás, főleg az amcsi ág elqurt BRje miatt, ahol NINCS 3 6.7es tank ami nem prém. A szovjeteknél a td ág között vannak irreális modul összegek, de igazából azon is át lehet esni.