Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #24044 Én azért örülnék a LÖWE-nek. Nekem tetszik. A Wot-ban is majdnem megvettem, mikor volt rá akció, de aztán inkább az WOT-ttal hagytam fel végleg. Itt a WT-ben szerintem az L/60-as ágyúval BR.8-ban megállná a helyét. A torony szemből 120mm "csak" - ahogy a forn is -, viszont az a lövegpajzs.....
....az tudna pattintani - már ha "gazsibá" is úgy gondolja. Talán lehetne úgy használni mint a T-32-t az amcsiknál. A front is döntött...szóval az effektív értékkel talán még érte is valamit. Oldalról meg a 80 mm a test is torony is. Onnan meg minden tank lőhető!!! ( Heavy-ként -számomra -, inkább mint a "KISegér")...ami a lassúságát a csúnyasággal is tetézi. Jó igaz sokat kibír - állítólag, mert én még nem találkoztam vele csatában -, de akkor is, hogy néz már ki? Lehet én vagyok "túl vizuális", de azért nem árt ha valami mutatós is!-:) És a LÖWE az!...bár ez is szubjektív.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.05. 07:35:52