11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Pontosan. A számokat át tekintve látszik hogy a KT-nak jobb a front páncélzata, az ágyúja nagyobbat üt át és gyorsabban is tölt. Ráadásul pontosabb is az az ágyú mint az orosz 122-es (Akkor mitől is nem a KT az OP?) A mobilitása mindkettőnek elég gyér szerintem bár az IS-2 elég jól tolat. KT-nál nem tudom mi a helyzet. Más stílust követel meg a két harckocsi. Hiába OP-zák az IS-2-t nagyon csúnyán meg lehet szivatni azt is. Mint ahogy a KT-t is. Ki kell tapasztalni hogy mit bír a vas és meg kell találni az erősségeit. A harckocsik nagy részének van erőssége és ha ez megvan akkor már az alapján lehet lavírozni.
    Azér leszarozni egy KT-t kicsit erős. Mert ha a Porsche tornyosra mondod hogy szar az még akár védhető is valamilyen szinten de a Henschel tornyos azért jobban teljesít azok szerint legalábbis akik rendelkeznek vele.

foxbat88fx.
    Szerintem meg Polandon a Párduc A-val kettesével lövöm ki az IS-2-ket, ha kicsit is megy a játék. :D
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.09.03. 18:52:52