11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Rue East
    A páncéllemezek elrendezésével kapcsolatban nyugodtan rá lehet mondani, hogy "megváltozott a látásmód"

Nem a megváltozott látásmód kijelentéseddel volt bajom, de így már pontos. Ahogy először írtad, az félre érthető.
    Kösz, ugyanerről beszélek én is. Csináltak egy jobb gépet amivel leváltották a régit.

Te arról beszéltél, hogy a Királytigris azért épült, mert a Tigris már elavult volt a létrejöttének pillanatában. Erre reagáltam, hogy a Királytigris nem ezért épült.
    Az lett. Látod, én is tudok ilyet csinálni

Szerintem te félre érted, amit írok. Megfogalmazom újra, máshogy. Ford nem azt írja, hogy a Tigris átmeneti lett, hanem eleve annak tervezték. Te meg most már ezzel nem értesz egyet, mert szerinted nem készült átmenetinek, csak úgy alakult végül. Így azért már erősen szubjektív mi átmeneti és mi nem.
    Nem, sikeresen idéztél adatokat a különböző projektek kezdetéről, majd belemagyaráztál a mondandónkba, csúsztattál itt-ott, és a saját elképzelésedet erőlteted, mint kőbe vésett igazságot

A Ford könyvben szereplő hibás állítást, miszerint a T-34 miatt állították le a VK 30 és VK 36 programokat és kezdték a 45 tonnás tankot, adatokkal alátámasztva cáfoltam. Innen indult ki az egész.