11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Tudod mi a titok....a jó legénység. Főleg a gunner-nél a távoság becslés, meg a célzás illetve a látótávolság. Az utóbbi nálam maxon van, a másik kettő is olyan 80%. Gyakorlatilag 500 m alatt ahova akarok oda lövök. Nekem valahogy nem okoz gondot becélozni és meglőni a torony azon részét a cső melett jobb vagy bal oldalon. Nem csúszik el feljebb vagy lejjebb. Nagyon ritkán lövöm az alvázat a orosz gépeknél. a frontpáncélra egyáltalán nem célzok. Mondjuk így már értem, miért mondják többen is, hogy a T44-et milyen nehéz kilőni.... Hát úgy valóban az...Eszembe sem jut, hogy nem a tornyot célzom. Mivel az rám néz. Szembe van velem. Minden más nagyobb eséllyel szögben áll. Ha meg nem rám néz a torony...akkor még jobb.Max kivárom még teljesen elfordul. De szerintem az a másik, hogy nagyon nem egy a játékstílusunk. Emiatt (is) látjuk máshogy.
    Akkor kérdezek valamit! Ha szembe találod magad egy Tiger II H-val, és Te T44-el vagy M26-al( vagy ne adj isten Hellcat-el mész, hol lövöd meg?
    És sim vagy real-ról beszélünk, nem arcade-ról ahol segít a kis kereszt!!!