11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    "Vagy egyébként hol kell meglőni az orosz tankokat?"

js tankoknál értelemszerűen az alsó páncélzatot kel lőni ha el akarunk érni valamilyen kézzelfogható eredményt.

orosz t-34 tankoknál szemből szinte mindegyiknél a felső és alsó frontpáncélzat illesztéseihez közel kell célozni ott ahol a legkisebb az effektív páncélzat, a lövedék áthalad a páncélzaton keresztülmegy a sofőrön és a padló közelében robban ahol a legnagyobb az ammorack, ez általában oneshot de nem mindig, figyelembe kell venni hogy lőszertípusonként változik az ammo/fueltank robbanásának az esélye is, ez pedig ugye gajjob által leprogramozott RNG istenség kezében van....

nem tudom ki hogy van vele de én nem szeretem a szerencsére meg kockadobásra bízni a lövéseket.

márpedig a végső cél az lenne hogy kilőjük az ellenfelet és lehetőleg ne kapjunk be egy válaszlövést se, de az ellenfél támadását csak akkor tudjuk majdnem 100% biztosan elkerülni ha rögtön a toronyra célzunk és kilőjük a fő fegyvert, német tankoknál ez ugye nem probléma mert majdnem mindegyiknek függőleges vagy csak enyhén van bedöntve a torony frontpáncélzata, de a t-34/85 js-1 és az ezek után következő orosz tankoknál ezt már nem lehet eljátszani, szinte mindegyiknek gyönyörű szépen le van kerekítve a toronypáncélzat eleje... ha egy kicsit is mellécélzol máris kapsz 130+ effektív páncélzatot 30°+ valahány szögben ami kb egyet jelent az auto bounce-el nagy távolságon.

magyarul továbbra is csak a frontpáncélzat alsó részét fogjuk majd serényen lőni ha szembekerülünk egy js/t34 tankkal és rábízzuk magunkat az RNG-re.