11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    "Te harckocsi tervezésről írtál. A harckocsi tervezés nem egyenlő a páncéllemezek elrendezésével."
    És ki mondta, hogy egyenlő? Viszont az is a része. És a látásmód megváltozása ezt is jelenti amit írtam. Továbbá azt, hogy speciális céljárművek megtervezésekor mire lehet rámondani, hogy "megváltozott a látásmód" azt nehogy már te akard nekem elmagyarázni ember. A páncéllemezek elrendezésével kapcsolatban nyugodtan rá lehet mondani, hogy "megváltozott a látásmód", oke?

"A Királytigrist eredményező program célja a KwK 43 löveg harctérre vitele volt, nem a Tigris leváltása. Az csak a következmény volt, nyilván az újabb típust fogják gyártani."

Kösz, ugyanerről beszélek én is. Csináltak egy jobb gépet amivel leváltották a régit.

"Ford szerint a Tigris átmeneti megoldásnak készült, nem az lett."
    Az lett. Látod, én is tudok ilyet csinálni. :)

"Te pontosan a Királytigrisre hivatkoztál."
    Hadd idézzem magamat, még a kezdetekkor: Mindekozben ezzel parhuzamosan mar folyt az uj dontott testu hk fejlesztese, es 42 tavaszan a Daimler mar be is mutatta a sajat valtozatat (egy T34 masolat kvazi).

"Nem értem hogy jön ez ide és ez mit bizonyít"
    Azt, hogy amint végeztek a T34 vizsgálatával rájöttek, hogy a dobozforma idejétmúlt, és döntött páncéltestben kell gondolkodni.

"Cáfoltam, érveltem ellene."
    Nem, sikeresen idéztél adatokat a különböző projektek kezdetéről, majd belemagyaráztál a mondandónkba, csúsztattál itt-ott, és a saját elképzelésedet erőlteted, mint kőbe vésett igazságot. Odáig nem jutsz el, hogy felfogd mint jelent az, hogy "elmélet", illetve belásd, hogy egy ilyet bizonyítani vagy cáfolni mennyire relatív.

"Viszont mellette még mindig nem szól semmi azonkívül, hogy "lehet, hogy igaza van". "
    De. Világosan leírtam. Többször is. Te ezt ignorálod, tegyed.