11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Rue East
    Igen, ez azt jelenti, hogy megváltozott a látásmód.

Te harckocsi tervezésről írtál. A harckocsi tervezés nem egyenlő a páncéllemezek elrendezésével.

Ha évekig dominált volna, akkor nem kezdik el a Tiger 2 gyártását már '44 januárjában, mert szükségtelen lett volna.

A Királytigrist eredményező program célja a KwK 43 löveg harctérre vitele volt, nem a Tigris leváltása. Az csak a következmény volt, nyilván az újabb típust fogják gyártani.

Továbbá nem átmenetinek szánták, de az lett, és ezt -pl Ford szerint- már tudták akkor, amikor befejezték a fejlesztést.

Ford szerint a Tigris átmeneti megoldásnak készült, nem az lett, lentebb be van idézve a mondat.

Most itt megint terelsz utána, hogy mikor kezdték a Tiger 2-t meg a Panther 2-t fejleszteni, csakhogy én nem ezekre hivatkoztam.

Te pontosan a Királytigrisre hivatkoztál.

már a Tigris tervezése alatt mutattak be olyan terveket, amelyek a T34 hatására születtek, Pl a Daimler.

Nem értem hogy jön ez ide és ez mit bizonyít. Főként, hogy a VK 3002 elbukott a MAN féle Párduc ellen, többek között azért, mert a német páncélosok hagyományaitól eltért, lásd dízelmotor.

van egy elmélet amit te nem tartasz elképzelhetőnek, meg számodra nem logikus, számomra meg igen

Van egy állítás, ami téves következtetéseken alapul (nem az egyetlen pontatlanság a Ford könyvben). Cáfoltam, érveltem ellene. Viszont mellette még mindig nem szól semmi azonkívül, hogy "lehet, hogy igaza van".