Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #23946 -:D....hát nem is mazohista, de.....-:D
Én úgy látom, hogy baromira más a taktikánk....tegnapelőtt Realistic csatában szakasztársam 4 killnél tartott Panther A-val kb 3 perc játék után Mozdokon....a játék végére neki 4 kill, 3 killassistja volt (amikét én vansottoltam) nekem 4 killem lett.
"mond már meg nekem hány js-2 és t-44 lőttél ki te tornyon keresztül több mint 500m távolságon?"
Kb. a kilőtt orosz tankok 80%-ába szemből 19% oldalról és a maradék 1% az amikor tetre adom le a lövést. Vagy egyébként hol kell meglőni az orosz tankokat???? Vagy lehet hogy, VANNAK OLYANOK AKIK NEM TUDJÁK, HOGY KELL ELLENÜK JÁTSZANI???? -:D
A játékban -szerintem - az átlag harcávolság 500 m, vagy az alatt. Egy-két nvagy mapp mint Mozdok vagy Kursk az ahol lehet aprítani 1500 1600 m-ről is.
Pont az 500 m vagy az alatt az a távolság, ahol csak az IS-ek és a többi orosz tank ronyát lövöm meg szemől és oldaról egyaránt. Az fölött szemől eltalálni azt a kis részt valóban nehéz. Nekem az M26 M82-es lőszere garantálja a sima "vansáttot" 500 m alatti távolságon. Az orosz TK vezető nyílását veszem célba, ott is garantált az egy lövés. Viszont érdekes, azt írod nem is kell az orosz ágyúkkal célozni....hát ha azokkal nem kell akkor mivel? Én pont azóta nem lövöldözök nagy távolságra, mióta nem a Német tankokkal játszom. A Tiger I-el nem egyszer kaptam meg a SIPERT- a 2000 m felett kilövésért. Azokon a 88-mm ágyúkon olyan sűrű az osztás, hogy mikor először mentem orosz géppel azt hittem jött valami update, a célzókra.
De tényleg érdekes, hogy ennyire másak a tapasztalataink a játékot illetően.