Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #23945 "hanem igenis a Németekére!!!"
ha német tankok kerülnek elém(távolságtól függetlenül) akkor általában azon szoktam elmélkedni hogy hogyan szívassam meg szerencsétlen ellenfelemet, többnyire tornyon lövöm mindegyiket hogy ne szenvedjenek túl sokat....
nagy távolságon a német tankok RB SB modban nem ellenfelek, szó szerint hajszálpontosan kell célozni a br5.7 feletti 75 vagy 88mm német ágyukkal ahhoz hogy értelmes sebzést vigyél be szemből az ellenfélnek, ruszki oldalon mi van? 100, 122, 130, 152mm!! lóba**ó ágyukkal lövöldöznek rád... még céloznia se kell az ellenfélnek ha su-152-vel lő rád, elég ha melletted robban a lövedék és a robbanás szele már el is repít téged meg a párducodat a naplementén túlra, jártam már nem egyszer úgy hogy alám/mellém lőttek de a repeszek szépen végigszántották a papír 40mm oldalpáncélzatomat vagy az alsó 20mm páncélt.
mond már meg nekem hány js-2 és t-44 lőttél ki te tornyon keresztül több mint 500m távolságon? mert ha nekem összejön 10 darab egy héten akkor már sokat mondtam, ellenben a tornyon lőtt német/amcsi tankokat majdnem minden nap így intézem el.
nem mondom hogy lehetetlen német tanokkal játszani mert gyakorlással lehet már eredményeket elérni de ehhez igen csak hosszú út vezet.
nem szoktam azon csodálkozni ha valaki dióhéjban tanácsot kér WT fórumon egy német tankra és többnyire ezt a választ kapja "angle or die" "hide you turret behind the floating rock" stb....
ha a német tanokkal játszani nem kihívás akkor mi? (mazochista élvezet?)