11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Lehet, hogy nem értünk egyet - nem is kell, hogy egyet értsünk - de attól én még ezeket tapasztalom. A KV-2-t is OP-zzák. Ja, a PzII meg a korai Pz III-k ellen igen aztán jön a Pz IV F2 meg a Pz III M és már nem is OP, mert azzal már ki lehetett lőni még szemből is. Ezért is imádtam a PzIII M-et. Persze ugyanúgy 1 lövés voltam neki. A Hellcat-et is összerakja vele. Hát körbe röhögöm...már amennyiben ellőtte magát. Mert volt már olyan, hogy mellettem a ház romját találta el, de az egész tank belseje sárga lett, leesett a lánctalp és csak a jó szerencsének köszönhettem, hogy nem tudott még egyet oda pörkölni, mert kiszedték.
    Nem lehet olyan az életben és itt a játékban sem, hogy tök azonos szinten lesznek a szemben álló fél harckocsijai. Az idő múlásával egy valamikor erős Tank már csak egy célpontja lesz egy még erősebbnek, aki aztán egy még jobb és még erősebb járgány prédája lesz. Az számít, hogy milyen BR-be rak be a játék. De ott meg azt kell figyelembe venni, hogy mi áll szemben. És annak mi a gyengéje, a tiédnek meg az ereőssége.
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.02. 20:25:01