11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    "Hát ez igen erős túlzás, a döntött páncéllemezek alkalmazásáról vallott álláspontjukat változtatta meg."
    Igen, ez azt jelenti, hogy megváltozott a látásmód. :)

"Tigrist is erre szánták és ez meg is valósult. Emeltet a németek nem rendelkeztek olyan erőforrásokkal, hogy csináljanak egy, csak átmenetinek szánt, nehézpáncélost."
    Hát ez megint véleményes. Ha évekig dominált volna, akkor nem kezdik el a Tiger 2 gyártását már '44 januárjában, mert szükségtelen lett volna. Továbbá nem átmenetinek szánták, de az lett, és ezt -pl Ford szerint- már tudták akkor, amikor befejezték a fejlesztést. Ezzel most megint nem cáfoltál semmit. Gondolom most jön az, hogy 2 év az több mint egy, tehát "évek" és ezért igazad van. :)

Most itt megint terelsz utána, hogy mikor kezdték a Tiger 2-t meg a Panther 2-t fejleszteni, csakhogy én nem ezekre hivatkoztam. Nagyon jól tudod, hogy különböző fejlesztők már a Tigris tervezése alatt mutattak be olyan terveket, amelyek a T34 hatására születtek, Pl a Daimler.

"Akkor ezek szerint 5 év múlva, majd lehet, hogy igazad lesz ebben."
    Nem, nem akkor lesz igazam. Sőt, neked sem lesz "igazad". Itt most nem egy mérhető dologról beszélünk, hanem van egy elmélet amit te nem tartasz elképzelhetőnek, meg számodra nem logikus, számomra meg igen, de effektíve bebizonyítani elég nehéz. Látom, hogy nagyon úgy érzed, hogy itt most valami vitát neked meg kell nyerni, de szólok, hogy csak mindkettőnk idejét vesztegeted. Könnyen lehet, hogy Fordnak igaza van, meg az is, hogy nem. Ezt valószínűleg lehetetlen lesz 100%-osan valaha is eldönteni. Ezért próbáltam jelezni pár hozzászólással előbb, hogy értelmetlen offolás megy, és tiszteletben tartom, hogy te másképp gondolod, és nem fogjuk tudni meggyőzni egymást. És ez utóbbiban szerintem k*rvára igazam is van. :)