Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #23935 Akkor az elmúlt pár nap tapasztalata Realistic; BR:6,7; M26: (Előre bocsátom lehet, hogy én felejtettem el játszani 2 nap alatt....) Szóval az elmúlt pár nap alatt szakasztársammal játszottunk pár kört. Ő van hogy a Német Panther A-val, van hogy a T44-el. Nekem a tapasztaltom az, hogy amit Te írtál (kisssss) - miszeritn nincs félelem érzeted ha az IS2-vel játszol, az nekem a akkor van meg mikor az Orosz tankok elle játszom. Mert akkor minden egy lövés - legyen az "OP" Orosz Heavy, Med, TD, - ha nagyon elrontom 2 lövés, de több soha SOHA nem kell. Az M82 lövedék szemből úgy megy át mindenen mint kés a vajon.
Ellenben ma, mikor a sokak álltal "ratyi"-nak bélyegzett német TIGER II P-k és H-k, Panther G-F-ek, Panther II-k és JagPantherek ellen kellett játszani, hát......nem éreztem azt a bazi nagy biztonságot.....Szóval én nekem senki SENKI ne állítsa egy tankról se hogy OP! Oldalról nincs olyan tank ebben a játékban, amit nem lehet kilőni. Szemből viszont már más a helyzet, és abban az esetben NEM az Oroszok oldalára billen a mérleg hanem igenis a Németekére!!!