11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Érdekes, ahogy próbálsz csúsztatni. Nem azt írtam, hogy "abból következik", hanem "ebből és még más egyebekből". Egyrészt a T34 a németek látásmódját a harckocsitervezésben megváltoztatta, már a Tigris tervezése közben. Beépíteni nem tudták már, mert felgyorsították a Tigris-programot, hogy gyorsan legyen valami, ami uralja a harcteret. De közben már elkezdődött a T34 elemzésével nyert információk beépítése az új fejlesztésekbe. Ezek a típusok lettek aztán valójában azok a hk-k, amiket a németek arra szántak, hogy évekig dominálják a harctereket (függetlenül attól, hogy ez sikerült-e). A Tigris még a régi iskola utolsó gyermeke, és még be sem fejezték a fejlesztését már olyan dolgokat terveztek, amik túlmutattak rajta. Ebből neked logikátlan a következtetés? Ez legyen a te dolgod, én hasonló területen dolgozom, nekem ebből totál az jön le, amit Ford írt. Hogy Doyle nem írta, az egy dolog, 5 év múlva lehet kijön egy könyv, amiben benne lesz. De ha jól emlékszem nem is cáfolta amúgy...
    "Kíváncsi vagyok kik azok a szakírok akik szerint a Tigris átmeneti típus, mert én ilyet sehol nem olvastam Fordon kívül. " -Hát hajrá, majd írd meg mire jutottál a kutatásoddal!