Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Rue East #23925 Akinek nem inge... Reidert nyilvánvalóan nem neked írtam, csak nem írtam külön hozzászólást. Az meg hogy valami információt írok a hozzászólásomba, az nem jelenti azt, hogy az előző hozzászólást cáfolom vele, szimplán csak egy megjegyzés.
A 45 tonnás páncélos megépítésére '41 májusban kapott felkérést a két cég. Ez nem vita tárgya, hanem egy tény. A Roger Ford könyv 12. oldalát nyisd ki, vagy nézd meg Wikipédián vagy ezer másik helyen.
Nem szerintem volt ez az ok, hanem például Hilary Doyle szerint. Abból, hogy egy fejlesztést felgyorsítanak miért következne az, hogy átmeneti típus? Ez teljesen logikátlan.
Kíváncsi vagyok kik azok a szakírok akik szerint a Tigris átmeneti típus, mert én ilyet sehol nem olvastam Fordon kívül.