11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Nem hiszem, hogy sok értelme volt mégegyszer leírni ugyanazt, amit már elsőre is megértettünk (és nem értettünk vele egyet). Reidert nem én említettem, Doyle-ékat pedig ismerem. Továbbá most itt olyan dolgokat is próbálsz cáfolni, amiket sehol nem írtam/írtunk. Tehát nem mondtam, hogy a T34 jó vagy rossz tank volt, illetve, hogy a Párduc program kezdete mikortól datálódik. Új információt itt igazándiból most nem olvastam, ezeket már leírtad az előbb.
    Amiben továbbra sem értünk egyet (és szerintem nem is fogunk): a 45 tonnás program kezdete. Ezt ahol csak nézem a T34 tesztje utánra teszik (miért is csinálták volna májusban?).
    Dobozforma: Döntött front esetén is lehet elegendő belső teret kialakítani, lásd Párduc. Szerinted ez volt az ok, szerintünk nem.
    Amiben egyetértünk: A T34-es hatására kezdtek el kapkodni, és felgyorsítani a fejlesztéseket. Ebből (és még más egyebekből) számunkra -és szintén több szakíró számára- az következik, hogy a Tigrist átmeneti típusnak készítették.
    Szerintem túl sok értelme nincs ezt folytatni, igazándiból nem is túl lényeges, meg ez nem is az a topic. Elfogadom, hogy bizonyos dolgokban nem értünk egyet és peace!