Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #23916 nem fogom könyvbe illő hosszú mondatokon keresztül felvázolni hogy miért is pofátlanul op a js-2 azon a szinten, ezeket a köröket már lefutottam kismillió fórumon kismillió embernél, legyen elég annyi hogy az amerikai vagy német tankokkal szinte mindig kétszer is meggondolom RB csatákban hogy mi legyen a következő lépesésem, és még ekkor is folyamatosan szól a sziréna a fejemben hogy bármikor beüthet a szar, egy tigrisnél vagy párducnál tudom hogy meddig mehetek el mennyit képes elviselni a vas, de tegnap nem volt semmilyen félelem/veszélyérzetem még a legalapibb taktikákat se kellet alkalmaznom.. egyszerűen csak céloztam lőttem és az ellenfél kiterült.
a játékot akkor hagytam abba mikor keleteurópán a város keleti felén levő magas hídon sorban lőttem ki négy tankot egymásután a város nyugati oldalán lévő saját spawnról, all chaten már én kértem elnézést mert 2 ember is repotot nyomot rám.