11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper! köszi

Sajnos én is olvastam, hogy elég lassan haladnak a tankokkal :/ Szerintem idén nem lesz olasz ág sem, talán francia. Felvették pár francia tank hangját is múltkor, csak ebből gondolom. Színesíthetnék a tankok felhozatalát azért gyorsabban is szerintem, mert számomra már kezd unalmas lenni a TD, nehéz tank, SPAA.
    Kellenének már a páncélgépkocsik, a flak 88 félék(akár vontatóval együtt is megcsinálhatnák a játékban a járműre telepített verzió mellé), komolyabb, összetettebb csaták a "menj foglalj és/vagy ölj" helyett. Pl: ha lennének katonák, rombolható épületek, akkor mindjárt több értelme lenne a rakétás gépeknek, jöhetnének a rohamlövegek is(mert kicsit kezdünk elmenni a WoT-os tankvadász arty irányába). Na ennél a pontnál minden tanktípusnak/járműtípusnak meg lenne a maga feladata, ahogy egy csatában is.
    Tüzérség viszont elvileg nem lesz, pedig szerintem betehetnék, hogy legalább akkor az AI katonákra lövöldözzenek, vagy az AI tankelhárítókra és hasonlók.(bár mondjuk ezeket is meglehetne csinálni szerintem vonatóval együtt) Remélem pár(vagy inkább az összes! :D) felvetésem azért visszaköszön majd a játékban :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.27. 11:57:13