11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Panlaj
    Kicsit próbálgattam a beállításokat. High-on a Finn pályán 35-52 FPS, Mozdok-on 40-48FPS-t produkált. Látványra szép, és szeretem is nézegetni így a tankokat.

Low-ra állítva a Finn pályán 49-63 FPS-t produkált. Viszont, hagy némi kívánni valót maga után a kinézet. Custom beállításon van nálam. A fű és fák vissza van véve teljesen. Azért mert jobban szeretem az EGYENLŐ ESÉLYEKET. Korábban baromira felcseszte az agyamat, hogy árkon-bokron és erdőn keresztül kilométerekről kilőttek. Mert másnál low-on volt a grafika. Amíg ezt nem kompenzálják, addig én is leveszem a vegetációt. Meg zavar, hogy repülővel, először el kell mennem a csatatér felett, mert kb. 800 méteren belül villan fel az ellenséges harckocsi. Bár ez lehet az, hogy a pilóta mikor veszi észre.