Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ludowik #23755 Nem tudom ma percenként ha akartam mehettem sb-t .Igen rb na pont az ami semmi más mint az ab csak csavartak rajta egyet . Aki akar és a gépe nem bírja az tényleg addig nyújtózzon ameddig a takarója ér azzal játsszon amivel lehet. Nekem se volt mindig olyan gépem ami 100+ fps tud movien. Kemény pénzt fizettem érte amiért megdolgoztam. És akkor valaki lemeszel sb-n mert kb olyan grafikával játszik mint a 80 as évek végén? Ne akadjak ki? És én butítsam le a gépemet na nem,ezt ne várja el senki tőlem. Szar játékos vagyok, biztos. Hiszen a statisztika mindent megmutat ,hogy van hogy hetekig nem játszom és van hogy belépek és 0 val véget ér a küldetés számomra mert más dolgom lett és csak áltam a spawn ponton vagy a repülőm kirepült a semmibe. Na ezért vagyok én pl szar játékos.